Piste lukuvuosikalenteri ja Project365 rengasplanneri saatu yhteistyönä Ajastolta.

Kalenterimanian ylläpidon torstaihaaste, aiheella onnistumiset, oli tiedossa itselleni jo pitkään, mutta silti sen kirjoittaminen meni viime metreille. En meinannut saada ajatuksesta kiinni. Pitääkö onnistuminen näyttää kuvin vai voiko se olla toiveajattelua?

Haluaisin ajatella, että olen onnistunut kalenteriaskartelun saralla inspiroimaan edes muutamaa ihmistä, ja se olisi hieno onnistuminen. Kannustamine erilaisilla teemahaasteilla ja DYI-postauksilla harrastajia kokeilemaan uutta ja tulemaan ulos omalta mukavuusalueeltaan. Toivon siis, että olen onnistunut saamaan aikaiseksi teissä edes pienen kipinän, inspiraation johonkin, mitä ette ehkä aiemmin uskaltaneet tai osanneet ajatella.

Mitä kalenteriin tulee, olen onnistunut täyttämään ja tuunaamaan pientä Piste-lukuvuosikalenteriani uskollisesti. Yksi lempiaukeamistani on hiljattain tehty teemahaaste-aukeama Ukrainan tueksi. Haasteen aiheena oli tuunata aukeama Ukrainan lipun värein, eli sini-keltainen aukeama ja liittää siihen jokin sana tai teksti.

Kirjojen lukeminen on ollut itselleni koko elämän yksi iso kirosana suoraan sanottuna, mutta se on ollut vain siksi, että lukihäiriön takia olen todella hidas lukemaan enkä edisty niin nopeasti kuin haluaisin. Satujen lukeminen lapsille on ihan eri asia, eikä sisälly tähän kirosanaan. Nyt esikoisen koulusta tulleiden lukuhaasteiden ja ystäväpiirin yhteisen lukuhaasteen kannustamana lukemisesta on tullut positiivinen asia, ja olen onnistunut lukemaan tänä vuonna jo 2,5 kirjaa. Seuraan lukuhaastetta Project365-kalenterissani. Päivittelen kirjahyllyä ryhmään, kun saan neljä kirjaa luettua, eli yksi kolmasosa haasteestamme. Tämä on ehkä kuitenkin se suurin onnistuminen hetkeen, lukemisen elvyttäminen elämääni. Otammekin lasten kanssa yhä useammin yhteisiä lukuhetkiä niin, että jokainen hiljentyy lukemaan omaa kirjaansa, mutta ollaan kuitenkin samalla yhdessä.

Vaikeasta alusta huolimatta tämä on hyvä haaste ja haastankin teidät kaikki kirjaamaan itsellenne asioita, joissa olette onnistuneet. Ajatuksia alkaa putkahtelemaan yllättäen, kuin sieniä sateella, uskokaa pois. Nähdään ryhmässä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *