Muutin yli vuosi sitten nykyiseen asuntooni. Siirtyminen tuplasti isompaan asuntoon vaikutti tietenkin budjettiin huomattavasti, sillä huonekalujen ja muiden asioiden tarve oli suuri, joten kalenteritavarat saivat asua rauhassa laatikoissa, joissa olin ne muuttanutkin. Totesin tyttöystävällekin purkavani laatikot vasta sitten, kun kaikille tarvikkeille on oikeasti kunnon paikat tässä asunnossa.

Kummasti kuukaudet vierivät, ja tällaista silmää, mieltä ja budjettia mukailevaa kalenteritarvikkeiden säilytysratkaisua ei ole vieläkään tullut oikein vastaan. Kynät, maalit ja siveltimet ovat löytäneet omat paikkansa jo kauan sitten, mutta washit ja tarrat tuntuvat pyörivän yhä sekavassa kaaoksessa. Niin tekivät paperitkin vielä hetki sitten.

Aloitin vihdoin selvittämään loputonta tuunaustarvikkeiden suota Kalenterimanian Facebook-ryhmän huoneen puolella, yhdessä livevideon kanssa ryhmäläisille höpisten. Muistin, että löysin sängynaluslaatikoista pari muovitaskuin varustettua, ohutta kansiota. Ne pääsivät heti käyttöön askartelupapereiden ja asetaattikalvojen säilyttämiseen. Aiemmin Planners Anonymousin pahvilaatikkoon tungetut paperit saivat nyt helpommin selattavan uuden sijainnin, ja tämä toivottavasti innostaa minua tulevaisuudessa jopa käyttämään niitä askarteluissani.

Tällainen asia on varmaan monelle itsestäänselvyys, mutta omakohtaisesti loputtomalta tuntuva kaaos on lamaannuttanut viimeisetkin kykyni tehdä asialle mitään vähän turhan usein. Olen erittäin onnellinen, etten joskus menneisyydessä ole heittänyt näitä muovitaskukansioita pois, sillä nämä osoittautuivat todella käteviksi. Seuraava tehtävä onkin keksiä tarroille omat tilat!

– Milja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *