Kaupallinen yhteistyö Ajasto
Postauksessa näkyvät kynät saatu yhteistyössä Suomalaisen kirjakaupan kanssa.

Tänään esittelen teille Ajastolta yhteistyössä saadun suloisen Kamu -lukuvuosikalenterin, jonka kanteen on loikannut pääsiäispupu. Videoesittelyn ja ensifiilikset kalenterista pääset näkemään ryhmään tallennetusta livestä.

Kamussa on parikierresidotut pastellisävyiset kartonkikannet ja kalenterin tarkat mitat ovat 148 x 210 mm, eli noin A5 kokoa. Kalenteri on tunnettu suloisista eläinaiheisista kansistaan ja tämän vuoden kansien kuvitus sopii pupukotiin täydellisesti.

Kalenterin alusta löytyy lukuvuosikalentereille tuttuun tapaan vuosisuunnitelmasivut 7/2022-6/2024 sekä lukujärjestykset. Suomalaiset liputus- ja nimipäivät sekä tilaa ylimääräisille muistiinpanoille löydät kalenterin lopusta. Tuote on FSC-sertifioitu.

Kamu on lukuvuosikalenteri, joka alkaa heinäkuussa viikolla 30 ja loppuu elokuun 2023 alussa eli viikolla 31. Viikkoaukeama on mukavan selkeä ja jokaiselle viikonpäivälle on yhtä paljon kirjoitustilaa. Oikean sivun alalaidasta löytyy vielä tilaa viikon yleisille muistiinpanoille. Jokaisen kuukauden alusta löytyy kuukausiaukeamasivut, jotka jatkavat kalenterin selkeää linjaa. Kalenterin teemaväreinä aukeamilla kulkee oranssi ja petrolinsininen, jotka harvemmin yhdessä käytettynä kuuluvat omiin suosikkeihini. Kalenterin pelkistetty ja tilava ulkoasu antaa onneksi lukemattomia mahdollisuuksia koristella aukeamat omaan tyyliin sopiviksi.

Kokonaisuutena Kamu sopii ikäpolvesta riippumatta kaikenlaisille hieman leikkimielisille kalenteriharrastajille. Kalenterin arvioitu ilmestymispäivä on 15.5.2022.

-Janita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *