Kalenteri on saatu yhteistyössä Ajastolta.

Ylläpidon postiluukusta on nyt tipahdellut Ajaston uusia kalentereita ja muistikirjoja. Minun kuorestani paljastui tämä varsin suloinen Time Square 2022-2023 lukuvuosikalenteri. Avasin tämän itselleni täysin uuden tuttavuuden ryhmän puolella livessä, voit käydä kurkkaamassa ensimmäiset reaktioni täältä. Aikaisemmat postaukset – niin esittelyt kuin tuunauksetkin – tästä kalenterista löytyvät tämän linkin takaa.

Tämä parikierresidottu kalenteri on kokoa 145 x 145 mm eli varsin kompakti kannettavaksi mukaan. Kartonkiset kannet on päällystetty kankaalla ja kannessa on kaunis doodlehenkinen kuviointi. Kyseessä on tosiaan lukuvuosikalenteri, joten viralliset kalenterisivut alkavat 11.7.2022 ja niitä on 13.8.2023 asti. Kalenterin alusta löytyy pikakatsaus vuosille ’22-’24 sekä Ajastolle tuttuun tapaan suomalaiset liputuspäivät. Näiden jälkeen on vuosisuunnitelmat 7/2022-6/2023.

Kalenterin loppupäästä löytyy vielä vuosisuunnitelmat 7/2023-6/2024 eli pidemmällekin on mahdollista kirjata jo tiedossa olevia asioita. Näiden jälkeen on nimipäiväluettelo aakkosjärjestyksessä. Lopussa on reilusti viivoitettua muistiinpanotilaa. Nopean kynätestin perusteella kalenterin sivut kestävät varsin kivasti erilaisempiakin kyniä ja läpi meni ainoastaan Tombown alkoholipohjainen tussi.

Viikkoaukeamilla päivät ovat itselleni mieluisilla pystysarakkeilla, lauantai ja sunnuntai ovat jo kalenterin pienen koon takia päällekkäin. Arkipäiviltä löytyy kellonajat 6-23 ja jokaisella aukeamalla on varsin kivasti jätetty tilaa pienelle boksille esimerkiksi muistiinpanoja ajatellen.

Kalenterin teemavärinä kulkeva vaaleanpunainen ei ole itselleni ollut se kaikista käytetyin kalenteriaskartelussa. Silti kaikkea supersöpöä materiaalia on vuosien varrella tullut keräiltyä, jotka näyttävät sopivan Time Squaren värimaailmaan ihan täydellisesti. Päätinkin haastaa heti itseäni kalenterin saatuani ja koristella muutaman viikkoaukeaman.

Kalenteria ei löydy vielä netistä, mutta tulee varmasti piakkoin ostettavaksi, mitä lähemmäksi kevättä kuljetaan. Uskon, että saan haastaa tämän söpön kalenterin myötä omaa tekemistäni ja käyttää vihdoin niitä suloisia tarra- ja teippivarastoja, jotka ovat odottaneet ikuisuuden vuoroaan kaappini perällä.

– Laura S.

1 Comment on Esittelyssä – Time Square 22/23 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *