Hellurei ja ihanaa keskiviikkoa! Tänään tehdään keväinen bucket list, jonka avulla olisi tarkoitus havainnoida kevään merkkejä sekä motivoida hoitamaan keväisin to do-listalla olevia askareita.

Lyhyesti bucket list on listaus asioista, jotka haluaa tehdä ja hoitaa tietyssä ajassa. Koska nyt kyseessä on kevään 2022 bucket list, on tarkoitus tehdä nämä asiat kevään aikana. Näitä listauksia voi tehdä juuri niin monta kuin haluaa ja juuri sellaisille ajanjaksoille, joina haluaa asiat toteuttaa. Esimerkiksi voisin tehdä bucket listin asioille, jotka haluaisin suorittaa ennen seuraavia pyöreitä syntymäpäiviä. Kuten sanottua, näitä saa tehdä niin monella teemalla ja niin moneen kertaan kuin ikinä tahtoo.

Pohtiessani keväisen bucket listin teemoja, päätin sujauttaa listaan niin tärkeitä siivousjuttuja kuin kivoja ja kepeitäkin asioita. Bucket listin tein erilliselle pahville, sillä kalenterissa yksi keväinen bucket list odottelee kohtien merkitsemistä. Toivon, että innostus bullet journalia kohtaan taas syntyisi, joten pahvi on sitä kokoa, että saan sen näppärästi bujon väliin innostuksen saapuessa! Siihen asti tämä bucket list pääsee kalenterin väliin odottamaan inspiraatiota.

Hahmottelin ensimmäiseksi otsikkoa ja mutkien kautta päädyin käyttämään vihreää ZIG Clean Color Dot – ja mustaa Copic Multiliner – kynää. Otsikon hahmotuttua aloin pohtia, miten käyttäisin kaiken tilan listan tekemiseen. Päätin tehdä listasta hieman to do – listan tapaisen ja laatikkojen paikkaa pitävät perhoset, jotka on helppo värittää tussilla tehtävän täytyttyä. Pohjaa halusin piristää väreillä, mutta ensin halusin hahmotella pieniä keväisiä kuvituksia ympäri listaa.

Leikkasin listan irti paperista ja vahvistin piirrokset Copic Multiliner – kynää käyttäen. Aloin jo miettiä värimaailmoja ja valitsin keväiset värit, vihreän ja keltaisen. Ainoastaan kukka, kahvikuppi ja kukkaruukku saivat muita värejä osakseen. Piirrokset toivat mukavaa elävyyttä listaan ja valmiin lopputuloksen jälkeen jäi hieman harmittamaan, etten piirtänyt enempää pieniä yksityiskohtia listaan. Taustan ja piirrokset väritin puuvärejä käyttäen.

Kaiken kaikkiaan olen kovin tyytyväinen lopputulokseen. Keväinen, pirteä ja suloinen bucket list innostaa myös sen käyttämiseen.

Keväisin terkuin, Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *