Kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Ajaston upeat uutuustuotteet ovat jälleen tavoittaneet ylläpidon ja esiteltäväkseni sain Maker 22-23 lukuvuosikalenterin. Kalenteri alkaa heinäkuun viimeiseltä viikolta ja päättyy vuoden 2023 elokuun ensimmäiselle viikolle. Maker on parikierresidottu kartonkikansiin, joiden sisäpuolilta löytyy taskut. Kalenteri on kooltaan 170 x 220 mm ja se sisältää paljon; kuukausikohtaiset lovetut välilehdet ja tehtävälistat, kuukausi- ja viikkonäkymät, nimipäivälistat, tarra-arkkeja sekä runsaasti muistiinpanotilaa.

Kalenterin alussa on vuosisuunnitelmat loppuvuodelle 2022 ja alkuvuodelle 2023. Kuukausia erottavat välilehdet ovat paksuhkoa kartonkia, jossa on kyseisen kuukauden numero eli elokuussa numero kahdeksan. Kuukausiaukeamat ovat selkeitä ja viikkoaukeamat vaakapäivillä. Viikkonäkymissä on myös hyvin tyhjää tilaa, joka inspiroi tuunaamiseen. Makerista löytyy myös vuosisuunnitelmat vuoden 2024 lokakuuhun asti, naisten ja miesten nimipäivät sekä liputuspäivät Suomesssa.

Kalenterista löytyy myös erillinen osio muistiinpanoille. Viivoitettuja sivuja löytyy mukava määrä, joten muistiinpanotila ei lopu hetkessä kesken. Viivasivujen jälkeen on useampi sivu viikkosuunnitelmapohjia, joihin on helppo merkitä esimerkiksi lukujärjestykset. Viimeisenä kalenterista löytyy neljä sivua erilaisia funktionaalisia tarroja kalenterin värimaailmaa mukailevissa väreissä.

Maker tuntuu kalenterilta, jossa on lähes kaikki yksissä kansissa. Muistiinpanotilan runsaus ja selkeät kuukausi- ja viikkonäkymät rohkaisevat luovuuteen. Mahdollisuudet tämän kalenterin kanssa ovat oikeastaan mihin tahansa. Odotan innolla miten kalenteri tulee toimimaan käytössä. Makerin kanssa on varmasti luvassa mukavia tekemisen hetkiä!

Terkuin Aliisa

3 Comments on Esittelyssä – Maker 22-23 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *