Olen aikaisemmin kirjoitellut blogiin gellipainannasta, ja hiljattain ryhmässä oli näkyvillä nokkelaa etikettitarrojen käyttöä planneroinnissa. Siitä minulle tuli mieleen, että voisikohan etikettitarroja hyödyntää gellipainannassa! Joten ei muuta, kuin välineet esiin.

Edellisessä postauksessani esittelinkin tarkemmin tarvittavia välineitä. Tällä kertaa käytin gellilevylläni eri sävyisiä vihreitä ja vaaleita akryylivärejä, sekä Priman pigmenttisuihkeita ja -jauheita

Lisäksi otin esiin Klemmarikellarista joskus ostamani kirjahyllyleimasimen, ajatuksena hyödyntää etikettitarroja lukupäiväkirjassani

Ja voi kuinka kivaa jälkeä taas tulikaan! Gellipainannassa ei koskaan oikein tiedä, millaista lopputulosta sitä odottaisi. Mutta sain leiman avulla tosi kivaa kuviointia paperiin, ja vihreän sävyt muutenkin toimivat hyvin yhteen myös puhdistaessani gellilevyä (kaksi vaaleampaa arkkia). Tähän projektiin pääsi kuitenkin käyttöön tuo tummanvihreä kirjahyllyprintti. 

Luku-bujona minulla on tänä vuonna käytössä Artebenen pistesivuinen muistikirja.

Kokeilin laittaa etikettitarroja noin sentin välein sivulle, ja tykkään lopputuloksesta todella paljon. Kirjahylly-leimasin erottuu jopa hämmästyttävän hyvin tummasta pohjasta, ja etikettitarran pohjaväri ei riitele Artebenen sivun kanssa. 

Tämä kuvitus pääsi koristamaan yhtä lukupäiväkirjani haastesivuja, nimittäin A to Z haastetta. Tavoitteena on vuoden aikana lukea kirjoja, joiden nimi alkaa jokaisella englanninkielisen aakkoston kirjaimella. 

Haaste itsessään ei tarvitse paljoa tilaa sivulla, joten tällainen näyttävä koristelu sopi hyvin aukeamaan. 

-Susanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *