Onko sulle koskaan käynyt niin, että sulla olisi todella monta eri tuunailu- tai askarteluideaa? Mutta ei kuitenkaan aikaa tehdä niitä kaikkia samantien? Sitten et osaa valita mitä tekisit, koska haluaisit tehdä kaikkia niitä ja lopulta et tee mitään. Mulla on tuntunut viime aikoina käyvän yhä useammin näin. Haluaisin tehdä montaa asiaa, mutta niiden tekemiseen tarvitsee enemmän aikaa kuin on käytettävissä ja jotenkin on vaikea aloittaa jotain ja jättää se kesken. Sen takia kaikki askartelu ja muu tuunailu on jäänyt viime aikoina aika vähälle.

En voi uskoa, että on jo toukokuun toiseksi viimeinen maanantai. Taas vaihteeksi on tuntunut siltä, että aika vain katoaa. Joissain päivissä saattaa olla hetkiä, jotka tuntuvat pitkiltä. Pääasiassa kuitenkin aika on tuntunut katoavan. Juuri vasta oli huhtikuun alku ja nyt ollaan jo melkein kesäkuussa. Samalla tuntuu vähentyneen sisällä vietetty aika, kun ulkona on aivan ihania säitä. Se luonnollisesti vähentää aikaa askarrella.

Ne vähät askartelut, mitä olen ehtinyt tai viitsinyt aloittaa on olleet aivot narikkaan tekemistä. Sillon on tuntunut siltä, että aivot tarvitsee nollausta ja olen tehnyt jotain yksinkertaista ja kivaa, jonka tekemistä ei paljon tarvise miettiä. Tosi paljon on tullut tehtyä alkoholimusteilla erilaisia taustoja, mutta halua olisi opetella enemmän. Siihen ei ole vielä aika riittänyt, ainakaan omasta mielestä. Uuden opettelu tarvitsee mun mielestä ainakin pari-kolme tuntia aikaa ja inspiraation löytyessä ei sitä aikaa kuitenkaan ole niin paljoa käytettävissä.

Mulla on myös jäänyt kesken kreppipaperista tehty kukkakranssi, sillä sen osien leikkaaminen vaatii aivan todella paljon aikaa. Haluaisin myös harjoitella lisää vesiväreillä maalausta. Täytyisi varmaan ottaa joku viikonloppu vain yksi kokonainen päivä askartelulle ja tuunailulle, jotta saisin toteuttaa kaikkia haaveilemiani projekteja rauhassa.

Huomaan, että mulla on vuodessa aina kaksi kuukautta, jolloin tungen kaikki viikot täyteen erilaista ohjelmaa. Tosi usein nämä kuukaudet on toukokuu ja joulukuu. Tällöin aina valitettavasti se aika täytyy ottaa jostain muusta pois eli askartelusta. Kyllä sitä aikaa aina jostain löytyy, vaikka välillä onkin kiireisempää.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *