Muistikirja saatu kaupallisessa yhteistyössä / Ajasto

Tämän kerran yhteistyötuotteista kotiini saapui ihanan pehmeäpintainen, siniharmaa Planner-muistikirja. Sävy Thunder on nimensä mukaisesti ukkospilvistä inspiroitunut – tästä huolimatta väri ei ole ollenkaan liian synkkä, vaan tuo mieleen utuisen kesäsateen.

Muistikirja päätyi minulla käyttöön kasviaiheisena sekametelisoppakirjana. Olen kasvattanut tämän kevään ajan erilaisia hyötykasveja, kuten nyt myös kesäisiä kukkia, lasitetulla parvekkeellani ja niihin liittyvät muistiinpanot päätyivät näiden kansien väliin.

Planner on pistesivuinen ja paperi ei taita luonnonvalkoiseen tai kermaan päin, mikä on oma suosikkijuttuni muistikirjaa valitessa. En ole oikein koskaan perustanut kellertävistä sivuista, joten tämä oli varsin mieluisa tapaus. Muistikirja on kokoa A5 ja on täydellinen kaikenlaisiin bullet journal -tarpeisiin.

Vesivärejä en ole päätynyt vielä testaamaan sivuille, mutta aion tehdä niin todennäköisesti tulevaisuudessa, sillä sivut vaikuttavat mukavan kestäviltä. Liimattuja asioita olen laittanut senkin edestä sivuille, ja olen ollut varsin tyytyväinen muistikirjaan käytössä. Toivottavasti syksyyn mennessä se pitää sisällään kaikki tärkeät ja hyödylliset kasvi-infot ensi vuotta varten!

Luonnonläheiset Nordic Colours -sävyt olivat niin hyvät tällaiseen puutarhateemaan, että harkitsen myös vaaleanpunaisen kirjan hommaamista muihin tarkoituksiin. Kirja pitää sisällään vain 192 sivua, joten on itselleni juuri sellainen passelin kokoinen, eikä tarvitse potea, etteikö pääsisi koskaan vikalle sivulle tuunauksissa. Plannerissa on myös sulkukuminauha, kaksi lukunauhaa, etuosiossa sisällysluettelo ja sivussa kätevä kynänpidikelenksu.

Onko teillä kasveille tai puutarhapuuhille omaa bujoa tai vihkoa?

– Milja

1 Comment on Esittelyssä – Planner-muistikirja (Nordic Colours Thunder)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *