Kulttuuria, kulttuuria, kulttuuria… Inspiroidu kulttuurista on ollut ylläpidon torstaihaasteen aiheena huhtikuun puolivälistä alkaen. On ollut todella mielenkiintoista lukea miten eri tavoin kulttuuri innostaa luovaan tekemiseen ja nyt on viimeisen kulttuurin inspiroiman kirjoituksen vuoro. Aiemmat ylläpidon haastepostaukset löydät täältä.

Tosiaan olen pyöritellyt aihetta mielessäni jo hetken, enkä oikein päässyt pohdinnassani otsikkoa pidemmälle. Osaltaan alkukankeuteni haasteen toteuttamiseen johtuu siitä, että bullet journalini päivittäminen on jäänyt auttamattomasti kesken noin toukokuun puolivälistä lähtien. Tyhjiksi jääneet sivut ja päivät lannistavat, kun elämä touko-/ kesäkuussa on vain ollut ihan liian hektistä bujon ajantasalla pitämiseen. Ehkä tämän torstaihaasteen tarkoituksena ja tehtävänä onkin saada minut tarttumaan tuumasta toimeen ja täyttämään tyhjiä sivuja kulttuurilla.

Nykyistä bujoani ei ole enää montaa tyhjää aukeamaa jäljelllä ennen sen lopullista täyttymistä, joten päädyin varaamaan kokonaisia aukeamia kesän kulttuuririentojen muistojen tallentamiselle. Bujoni loppuun on nyt myös mahdollista liimata erilaisia lippuja ja lappuja, koska se on pullistunut lähes täyteen mittaansa. Aukeamien alareunat koristelin kerrostamalla hieman päällekkäin muutamaa washiteippiä, joiden päälle sommittelin kaikenlaisia laatikon pohjalla pyörineitä tarroja. Kirjoitin aukeamille vielä hyvin pelkistetyt otsikot ja jätin mahdollisimman paljon kirjoitustilaa kesämuistojen dokumentoimiselle.

Ensimmäiselle aukeamalle aion tallentaa kesän mieleenpainuvimmat musiikki- ja teatterielämykset.

Toisen aukeaman kesämuistoihin haluan dokumentoida erilaisia museo- ja näyttelykokemuksia.

Kolmannelle aukeamalle suunnitelmissa tallentaa kesän ikimuistoisimmat tapahtumat ja tilaisuudet kuten ystävän häät.

Neljännen aukeaman kesämuistot liittyvät vierailuihin luontokohteissa ja nähtävyyksissä.

Toivon todella, että nämä alustavasti koristelemani aukeamat saavat sisältöä kuluvan kesän muistoista ja bujoni tulee mahdollisimman täyteen lähes viimeistä sivua myöten. Elokuussa puhaltavat uudet kalenterituulet Ajaston yhteistyön myötä. Kulttuurin inspiroimaa kesää kaikille!

Terkuin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *