Mainos Tacky glue ostettu Klemmarikellarista.

Idea pehmeästä klemmarista on muhinut tovin to do -listalla, itseasiassa muutamakin eri versio. Tällä kertaa aloitin tarrahuovasta toivoen, että se pysyy kasassa ilman kuumaliimaa (joka oli mystisesti kadonnut)… Tarrahuopa on mukavan ohutta, mutta jämäkkää. Kaveriksi keräsin huopakoristeita, heiluvia silmiä ja kirjailutarvikkeita.

Päätin hylätä heti kättelyssä kirjailutarvikkeet, kun sisäinen lapseni heräsi halutessaan toteuttaa dino-örkkiläisen. Leikkasin kukasta yhden sakaran ja halkaisin sen neljään osaan, koska se oli niin paksua huopaa. Näin sain terälehden osat tarrapinnan väliin esittämään selkäpiikkejä. Samaan syssyyn laitoin väliin klemmarin, johon levitin vähän Turbo Tacky glue -liimaa toivoen, että klemmari pysyy paikallaan käytössä.

Tacky gluella kiinnitin myös heiluvat silmät. Pitäähän hirviö-dino-örikki-möröllä nyt vähintään kolme silmää olla. Laitoin silmät vain toiselle puolelle. Ensin meinasin laittaa koko rivin täyteen selkä piikkejä ja niihin silmät, mutta työn touhussa suunnitelmani eivät koskaan tunnu pysyvän. Inspiraatio edellä.

Tämä söpö örkkiläinen valloitti meidän lasten sydämet, joten meillä on joku päivä lasten kanssa örkki-mörkö-klemmari -paja. Tästä linkistä löydät monta sivua DIY-klemmareita Kalenterimanian blogista.

-Tia

1 Comment on Tarrahuopa-klemmari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *