Postauksessa näkyvä kalenteri on saatu yhteistyössä Ajastolta.

Heippa hei! Pääsen esittelemään teille Ajaston Piste -kalenteria lukuvuodelle 2022-2023. Tämä on kaunis violetti kanneltaan ja nimensä mukaisesti siinä on pisteitä. Kannet ovat paksua kartonkia ja kalenteri on parikierresidottu. Sisältä löytyy kuukausiaukeamat, viikkoaukeamat, nimipäivät, liputuspäivät sekä muistiinpanosivuja. Kalenteri on kooltaan 130 x 185 mm eli hieman A5 -kokoa pienempi.

Kalenteri alkaa vasta heinäkuun viimeiseltä viikolta, joten olen vasta pikkuhiljaa tehnyt tuttavuutta kalenterin kanssa. Kalenterimanian YouTube-kanavalta löytyy esittelyvideo ja shakerin teko tähän kalenteriin. Innostuin pitkästä aikaa tekemään shakerin kalenterin väliin, sillä sen saa kätevästi laitettua kierteille ja otettua pois. Esittelyvideon loppupuolella tuunailin myös kalenterin ensimmäistä sivua omaa silmääni miellyttävämmäksi ja kalenterin kannen väreihin paremmin sopivaksi.

Kalenterin viikkoaukeamat ovat mielestäni aika hauskalla tavalla aseteltuja. Jokaista päivää varten on kaksi laatikkoa vierekkäin koko sivun leveydeltä. Toinen tyhjänä ja toisessa on kellonajat. Poikkeuksena tietysti lauantai ja sunnuntai. Kalenterissa on monen värisiä sivujen reunoja ja pisteitä. Tämä on saanut minut hieman epäröimään osaanko tuunata tälläistä kalenteria, mutta olen päättänyt ottaa haasteen vastaan. Kalenterin lopussa on kaksi sivua tarroja ja takakannessa kätevä tasku, jonne voi laittaa tärkeitä papereita tai lisää tarroja.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *