Tajusin muutama aika sitten omistavani pari kappaletta kirjoille tarkoitettuja matkakansia. Aika nopeasti tämän jälkeen päässäni lähti raksuttamaan – kirja, muistikirja, eroa ei juurikaan ole fyysisessä muodossa. Pian hyllystä tällaisiin matkakansiin sujahtikin aikoinaan Chic Companylta ostamani The Happiness Planner -merkin Healing Journal.

Matkakannet on tarkoitettu suojaamaan kirjan kansia käsien öljyiltä ja muilta tahroilta, vähän kansipaperien lisäsuojana, kuten myös toki takaamaan kirjan säilymisen ehjänä reissussa. Tässä tapauksessa muistikirja on vähän helpompi napata mukaan laukkuun mukaan, ja ainakin itselläni on hieman enemmän mielenrauhaa sen pyöriessä laukussa.

Ajattelin jatkossa käyttää matkakansia myös aamusivuvihkoa varten, jotta se kulkeutuu suojattuna kesämökille ja muille reissuille. Jotenkin muistikirjan tai -vihkon pukeminen ekstravaatteisiin tuntuu hauskalta ja jotenkin söpöltä, joten tämä on muutenkin ihan käytännöllisyyden lisäksi pieni arkinen hyvän mielen juttu.

On myös aina mukava huomata, miten hyllystä löytyy ties mitä kivaa, eikä aina tarvitse lähteä ostamaan juuri tähän käyttötarkoitukseen markkinoitua tuotetta. Omissa hyllyissä ”shoppailu” on hauskaa, ja samalla tulee usein myös karsittua turhia juttuja pois. Tällä kertaa löytyi oikein hyvä helmi muistikirjoille, toivotaan että ensi kerralla lykästää myös.

– Milja

2 Comments on Kirjoilta muistikirjoille

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *