*Kuvissa näkyvät kalenterit saatu Ajastolta*

Pari viikkoa sitten alkoi ylläpidon uusin postaussarja tuunauspaikoista. Olen odottanut jo jonkin aikaa vuoroani hieman kauhulla, sillä pöytäni, jossa tuunaan on yleensä aivan täynnä tavaraa. En kehdannut kuvata sitä tänne blogiin sen luonnollisessa tilassaan. Ryhmän puolella on saattanut kuitenkin vilahtaa kuva, kuinka paljon tavaraa pöydältäni löytyy. Tätä postausta varten kuitenkin siivosin pöytäni ja toiveena olisi, että se pysyisi hieman siistimpänä jatkossa. Itseni tuntien en odota liikoja.

Pöytänä minulla on Ikeasta ostettu 150×75 cm kokoa oleva pöytä, josta kuitenkin ison osan vie tietokone, tulostin ja toinen näyttö. Tuunailulle jää kuitenkin tarpeeksi tilaa ja tietokoneelta on kiva katsoa jotain sarjaa samalla. Läppärin kun työntää aivan kiinni tulostimeen ja takana oleviin johtoihin saa kuitenkin kivan tilan askarrella ja tuunailla kaikenlaista. Pöydällä mahtuu myös hyvin kuvaamaan videoita Kalenterimanian YouTube -kanavalle.

Pöydän alla on kaksi Ikean Alex -lipastoa, joissa on suurimmaksi osaksi kynsiharrastukseeni liittyviä tavaroita. Kahdesta laatikosta löytyy kuitenkin washeja, tarroja ja muita eniten käyttämiäni tuunaustavaroita. Laatikoiden sisältö ei kyllä pahemmin pysy järjestyksessä, kun aina kaivan sieltä käyttöön jotain tavaraa. Työpöytää vastapäätä toisella seinällä on Ikean Malm -lipasto, jossa on vielä kolme laatikollista askartelutarvikkeita. Ne laatikot ovat aivan räjähdystilassa ja ne pitäisi siivota, mutta en ole vielä saanut tartuttua siihen puuhaan. Työpöydän alta löytyy myös vanhanajan pyykkikori täynnä erilaisia papereita, joita olen vuosien varrella hamstrannut. Nyt olen yrittänyt olla ostamatta hirveästi mitään uusia papereita. Välillä on pieniä hairahduksia tullut.

Pöydältä löytyy myös iso torni erilaisia muovisia säilytysratkaisuita. Alimpana tornissa on kolme Ikean Godmorgon -minilipastoa, joissa ylempi laatikko on koko lipaston levyinen ja alempi on jaettu kahtia. Isompi laatikko on juuri oikean kokoinen esim. Tombow dual brush -kynille ja syvyydestään niihin mahtuu esim. Sharpiet ja Stabilot. Minulla laatikoista löytyy erilaisia kyniä, washeja, tarroja sekä kaikkea pikkusälää. Näiden päällä on kaksi pienempää muovilokerikkoa Jyskistä ja niissä on washeja näkyvillä. Pöydällä on myös muutama säilytyspurkki, joista löytyy erilaisia siveltimiä, saksia, pillejä, pinsettejä, askarteluveitsiä ja muuta askartelussa tarvittavia pikku välineitä.

Seinältä löytyy kultainen muistitaulu, johon voi kiinnittää paperipuristimilla kaikenlaista. Minulla oli ennen siinä ottamiani valokuvia, mutta nyt olen kerännyt siihen kaikenlaista korttia ja paperia inspiroimaan itseäni.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *