Postaus toteutettu yhteistyössä Vihkokaupan kanssa.

Minulle saapui muutama viikko sitten paketti, jonka sisältö oli täysi mysteeri. Oli kutkuttavaa päästä avaamaan pakettia ryhmän puolella poikkeuksellisesti liven sijasta huoneessa. Tiesin vain mistä paketti on tulossa ja se mahdollisesti saattaisi sisältää ohjeen, mitä paketin tuotteilla pitäisi tehdä. Aivan kuin olisi ollut joulu, jännittävää!

Paketista paljastui vaikka ja mitä ihanaa! Kesäisen pirteillä väreillä varustettu setti oli käärittynä ihanaan, lähes neon vihreään, silkkipaperiin.
Amsterdamin akryylimaali värissä Reflex Green
Nuvo Embellishment Mousse värissä Forest Green
Distress Oxide mustetyyny värissä Ripe Persimon ja Mementon mustetyyny värissä Tangelo
– Puuleimasimet, joissa on pieni ympyrä ja isoja pisteitä
– Dina Wakley Media sapluuna ”Done is Better
– Art by Marlenen paperikko ”Paper pad Arty Paper Pad So-Fish-Ticated nr. 3

Olin hieman uumoillutkin, että paketista saattaisi paljastua jotain art journal tarpeita, joten olin valmistautunut nappaamaan Dingbats Pro -muistikirjani hyllyltä käyttöön. Ihana Sandy oli viestissään kirjoittanutkin, että olisi kiva, jos näillä välineillä saisin jotain pientä artin poikasta aikaiseksi, ja sehän sopi paremmin kuin hyvin! Koko työ lähti siitä, että valitsin paperikosta eniten sillä hetkellä puhuttelevan arkin, jonka revin puoliksi ja liimasin aukeaman molempiin kulmiin.

Halusin ehdottomasti käyttää työhön yksinomaan paketista löytyviä välineitä ja omista varastoistani otin käyttöön vain liimaa, kohopastaa ja hieman valkoista gessoa sekä akryylimaalia. Muuten työ tuli toteutettua paketin sisällöllä. Oli ihanan virkistävää touhuta vielä normaalia vähemmällä suunnitelmalla kuin yleensä. (Jo aiempia Lauran Art Journal matka -sarjan postauksia lukeneet tietävät, että olen useasti puhunut siitä, että suunnitelmani tuppaavat muuttuvan matkalla, ja paljonkin.) Ja piristävän lisäboostin ja naureskelua toi huoneaspekti: päästiin näkemään konkreettisesti, kuinka tohelo välillä olen ja kuinka en malta odottaa maalien ja massojen kuivumista millään: tökin sormellani kielloista huolimatta kohopastalla tehtyä tekstiä.

Annettuani paketin sisällön levätä hetkisen, halusin luonnollisesti vielä tehdä tätä postausta varten muutaman työn lisää, joissa tuotteita oli käytetty. Ihanat paperikot inspiroivat minua hurjasti ja joku päivä suunnitelmassa on hakea suuremmin suuntaa kuosista, mutta toistaiseksi olen ottanut nämä värikkäät paperit osaksi töitäni. Vihreästä akryylimaalista tuli muuten uusi suosikki ja haluaisin laittaa sitä kaikkialle! Olisiko jossain ämpärillinen tätä myynnissä?

Yksi uusista lempi tekniikoistani on maalin levittäminen tuollaisella taikinaraapalla. Minusta on ihanaa, miten lopputulos on aina pieni mysteeri ja tällä tavalla saa aikaiseksi vaikka miten mielenkiintoisia pohjia. Tätä tekniikkaa aion hyödyntää vielä jatkossakin.

Lopuksi pakko sanoa, että iso kiitos Sandy! Tämä paketti oli ihan mieletön ja kaikki tulevat varmasti käyttöön myös tulevaisuudessa. Ihanaa tekemisen kesää kaikille ja nähdään ryhmän puolella.

– Laura S.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *