* Kuvassa esiintyvä Note A5 -kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta. *

En tiedä teistä, mutta mä aina suunnittelen tekeväni sitä, tätä ja tota lomalla. Haluaisin kokeilla jotain uutta askartelutekniikkaa, tehdä enemmän kalenteria, art journalia tai ihan mitä vaan. Saatan aloittaa johonkin uuteen muistikirjaan, jonkun uuden jutun (esim. viime vuoden puolella kiitollisuuspäiväkirja). Tai haluaisin käydä useammin uimassa, ulkona tai siis oikeesti ihan mitä tahansa. Sitten tulee kesä ja loma. Tulee kuumaa ja sadetta. Liian kuumalla voin huonosti ja on tosi vaikea päivän aikana saada tehdyksi yhtään mitään. Tai jos on yhtä tunari, kun minä niin nyrjäyttää nilkan ja sitten ei oikeasti pysty hetkeen oikein kävelemään eikä istumaankaan. Lopulta, kun pystyy taas olemaan ulkona ja liikkumaan, mieluummin on sitten ulkoilemassa ja nauttimassa kesästä. Taas ne askartelut jää.

Kuitenkin sain kesällä aikaan monia kivoja juttuja. Mun yhteistyönä saatu ylläripaketti Käsitellen -verkkokaupasta saapui ja pääsin testailemaan ihanaa leimaus ja stanssaus -settiä. YouTuben puolelta löytyy jo pari videota paketista, mutta blogiinkin tulee postaus vielä syyskuun alussa. Aloitin myös uuden kivojen hetkien muistikirjan, johon oon tulostanut kuvia valmiiksi jo tarrapaperille ja lätkinyt menemään kirjan sivuille. Kuvasin myös monen monta videota Kalenterimanian YouTube -kanavalle.

Ulkoiltua tuli myös geokätköilyn parissa paljon nimittäin etsin loman aikana melkein 100 geokätköä. Suurin määrä taisi olla 16 kätköä päivässä. Ja uimassakin ja mökkeilemässä tuli käytyä kavereiden kanssa.

Miksi siis oma mieli tekee taas tepposet ja miettii eniten niitä asioita, joita ei tullut tehtyä? Kun ihan selkeästi olen tehnyt paljon kivoja juttuja.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *