Huomentapäivää sinne ruutujen toiselle puolelle,

tänään olisi tarkoitus vähän kirjoitella siitä, että missä minä oikein tuunaan. Ensinnäkin, kun Kalenterimania noin abouttirallaa sata vuotta sitten perustettiin, minulla ei ollut työpöytää. Tein kaiken ruokapöytämme ääressä. Se olikin sitten aina täynnä kaikenlaista romua ja ryjää, kunnes eräänä päivänä ystäväni oli bongannut jostain roskalavaryhmästä kirjoituspöydän mulle.

Me asumme lapseni kanssa kaksiossa, joten olkkari on myös makuuhuoneeni. Täällä sitä sitten siirrellään helposti puolen vuoden välein sänkyä, tv-tasoa, kirjoituspöytää ja sohvaa ympäri yhtä huonetta. Nyt tuntuu kuitenkin siltä, että huonekalut ovat löytäneet vakiintuneet paikkansa. Huoneen alkuosa on olohuone ja peräpää sitten taas enemmänkin ”minun aluettani”.

Harvoin on hetkiä, että pöytäni olisi oikeasti siisti. Siihen tuppaa kertymään askarteluromujen lisäksi kirjoja, aurinkorasvaa, käsirasvaa, sipsejä, laseja ym. Sohvan vieressä ollessaan se nimittäin toimii myös laskutasona. Joulun alla yleensä kuitenkin tyhjennän koko pöydän ja siitä tulee joulunajan herkkupöytä.

-Mira

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *