Kuvassa näkyvä Ajaston My year 2022 – kaleteri on saatu yhteistyössä Ajaston kanssa

Ihana elokuu on saavuttanut meidät ja sen ihanuutta kohdallani lisää käynnissä oleva kesäloma, jota on odotettu pitkät kuukaudet. Loma inspiroi eri tavalla kalenterin ääreen ja houkuttelee keräämään muistoja päivistä kalenterin väliin. Alkuloman kohokohdat onkin jo tallennettu sanoina kalenteriin enkä malta odottaa, että saan loputkin lomamuistot ylös. Pieni haaveeni olisi siirtää lomamuistot erillisen muistikirjan väliin, mutta aika näyttää onnistuuko se (ainakin tämä projekti on jo aloitettu). Lomalta talteen on otettuna kirjastokuitit, Vanhan Rauman kartta ja käyntikortteja paikoista, joissa olen käynyt. Aikomuksena on, että juuri nämä päätyisivät muistoiksi muistikirjaan.

Olen taltioinut jokaisesta lomapäivästä kuvia puhelimeeni ja pienen videon omalle Instagram-tililleni. Kenties tulostan näistä otetuista kuvista pieniä kuvia muistikirjan väliin. Tavoitteeni on, että muistaisin lomasta oikeasti jotain myös syksyllä. Stressi ja oma murehtimiseni ovat vähentäneet muistini kapasiteettia ikävästi, mutta merkittävästi. Onneksi on muistikirjat ja kalenterit, joihin palaamalla saa palautettua omia muistikuvia näppärästi. Kunhan ensin muistaa kirjoittaa niihin, mitä on tapahtunut.

En toki aio suunnitella jokaiselle lomapäivälle mitään erikoisempaa tekemistä, mutta iloa ja rentoa meininkiä tuottavia asioita kyllä. Loman tarkoitus on kuitenkin ladata omia akkuja, rentoutua ja tehdä kivoja asioita. Ehkä samalla muistikin paranee, kun ei stressaa kaikesta? Se jääköön arvoitukseksi, joka ratkeaa loman jälkeen.

Halauksin ja lomaterveisin, Terhi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *