Oli heinäkuu ja meidän ylläpidon ihanan Aliisa laittoi viestiä…
”Hei Tia, onko sinulla huomenna menoa? Minulla olisi sinulle yksi juttu.”
Olin ihan että häh, mitä, minulle? Saapui huomien ja yllätys oli tämä ihanuus, Alice in Wonderland – junk journal. Olin aivan sanaton, otettu, hölmistynyt, kiitollinen, sen sata tunnetta. Joimme kahvia ja selasimme junkkista.

Sain mukana A5-kirjekuorellisen Liisa Ihmemaa -henkistä tuunausmateriaalia. Olin aiemmin hankkinut Kalenterimanian omalta Kalenterimanian kirppis facebook-ryhmästä Liisa Ihmemaa -aiheisen tuunailusetin, josta mainitsin ryhmässä Aliisan ”onko jotain kesken…”-aloituksessa. En osannut aavistaa, että hän oli sieltä napannut yhteyden.

Junk journal on niin hieno, että se mielestäni ansaitsi oman postauksen ja maanantaimania on juuri oikea tähän. Nyt kun vihdoin työpöydällekin mahtuu tuunailemaan, päätin aloittaa junkkiksen täyttämisen. On aina jännittävää lähteä jatkamaan tuunausta toisen tekemään. Pilaanko sen? Osaanko? Mutta käyttöön se on tehty, joten rohkeasti eteenpäin. Ajattelin kerätä tänne muistoja, enkä mitenkään järjestyksessä. Junk journal memory planner, eli kierrätysmuistikirja johon tehdään muistojen päiväkirjaa.

En tiedä millä muistolla on kunnia aloittaa ensimmäiset sivut, joten otin muutaman sivun taakse päin ja valitsin sivuksi punaisen keihäänkärki-sivun. Olin ottanut Instax minillä kuvia ja valitsin niistä yhden, jossa on ystäväni lapset omieni kanssa. He olivat meillä taannoin leikkitreffeillä ja söimme lounasta yhdessä. Valitsin papereita Aliisan antamasta kuoresta, sydämen revin yhdestä koristepaperista, salmiakki-washiteippi löytyi omista sampleista ja kasasin kaiken yhteen. Käytin vahvempaa kasipuoleista teippiä ja turbo tacky glueta. Kyninä käytin Pilotin mustaa drawing pen 01 ja valkoista choose 07.

Harmittelin kun Aliisan ja minun kuva meni vieraskirjaan vaikka se olisi tietenkin pitänyt laittaa tähän aloitussivulle, kunnes tajusin, että voinhan ottaa kuvan aukeamasta ja laittaa sen junkkikseen. Ongelma ratkaistu.

Kiitos vielä kerran Aliisa aivan mielettömästä yllätystuliaisesta. Silti parasta oli istua sun kanssa alas ja tutustua paremmin. Kanssasi on helppo olla ja ihan kuin oltaisiin tunnettu kauemmin. En malta odottaa että seuraavan kerran nähdään.

Mahtavaa viikonaloitusta kaikille – Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *