Kuvissa näkyvät kalenterinkannet saatu kaupallisessa yhteistyössä Ajastolta.

Hellurei ja hellät tunteet! On tullut minun aika paljastaa tuunauspaikkani salat. Valitettavasti ”työpisteeni” ei ole hieno eikä salaperäinen, vaan oikeastaan tuunauslokaationi on aina siellä, mihin pyllyni lasken. Kuljetan jonkinlaista varastoa käsilaukussani, ja saatan mikrotuunata esim. työpäivän aikana kahvitauolla parin tarran verran.

Kaksi vakiintuneinta tuunauspaikkaani kotona ovat olohuoneen sohvapöytä, nykyään rahi sekä keittiön valkoinen pyöreä pöytä, jotka ovat molemmat tunnettuja tekemiltäni YouTube-videoilta. Rahi, joka korvasi varsinaisen sohvapöydän on toki hieman kiikkerä ja tumma alusta tehdä mitään, joten yhä useammin istuskelen keittiön pöydän ääressä. Aika paljon tilpehöörää on saanut väistyä turvalliselle, vaaperovapaalle alueelle, mutta minulle rakkaat tuikkukupit ja pieni määrä kiviä on edelleen keskellä pöytää tuomassa minulle häivähdyksen feng shuita.

Varsinaisen työpöytäni olen lahjoittanut aviomiehelleni hänen projektejaan varten ja tarkoitus onkin, että tuunailukamani muuttavat yhtä kaikki Ikean Råskog-kärryyn, jotta voin tuunailla missä huvittaa silloin kuin huvittaa. Tämä kyseinen operaatio jostain syystä odottaa ja on odottanut jo hyvän aikaa motivaatiota puuhasteluun, joten arvoitukseksi jää milloin h-hetki koittaa!

Tuunausterkuin Suvi

1 Comment on Missä tuunaan – Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *