Mainos: Project365, Doodle 22/23, Color A6 persikka yhteistyönä Ajastolta.

Olkoon työpisteeni iso taikka pieni, se tuntuu olevan aina luovan kaaoksen keskellä. Minulla on ollut sekä työhuone että pöytä huoneen nurkassa askarteluille ja käsitöillekin. Yleensä luovan kaaoksen vuoksi päädyn levittäytymään tuunatessa kuitenkin sohvan divaanille tai olohuoneen ruokapöydälle.

2012-2020 rivitalostamme löytyi ylimääräinen huone askartelulle, ns. ”mun romuille”, mutta esikoisen aloitettua koulun, lupasimme lapsille omat huoneet. Näin työpöytäni päätyi makuuhuoneen kautta olohuoneen nurkkaan. Tein aiheesta kaksi postausta aikanaan. Olkoon tämä se luvattu kolmas. Täytyy myöntää, että yllättävän hyvin tuo nurkka pysyi kurissa, kunnes tämän vuoden puolella asia on saattanut hieman lipsua.

Nimittäin ennen polvileikkaustani 9.6. keräsin huushollista kaikki askarteluun ja käsitöihin liittyvän ja kasasin pöydälle, pois elämän tieltä. Nyt olen yrittänyt raivata sitä sekasortoa ja pyyhkinyt pölyjä jo muutaman viikon. Normalisoida elämää, saada tilaa myös tuunaukselle ja siistiä kodin ilmettä, kun pojan synttäritkin ovat nurkan takana. Olen hamsteri ja työmaa tuntuu loputtomalta, mutta nyt ollaan jo voiton puolella. Hiljattain huoneilin Kalenterimanian facebook-ryhmässä aiheen tiimoilta. Vielä olisi rappusten alla työmaata… apua!

Kun kokonainen huone muuttaa olohuoneen nurkkaan, ei kaikki vaan yksinkertaisesti mahdu samaan paikkaan. Tavoitteenani on saada korkeat kaapistot olohuoneeseen sekä makuuhuoneeseen, jotta voin sinne järjestää kaikki askartelu- ja ompelutarvikkeet. Työkuntoa ja palkkapussia odotellessa…

Pikkutavaroille säilytysavuksi olen ostanut Suomalaisesta kirjakauppasta kaksi palalipasta washiteipeille, toimistotarviketeline ja Råskog-tarjoiluvaunuja Ikeasta sekä vanhoja tuotetelineitä Pentikin outletista kalentereille ja tarrakirjoille. Yksittäisiä muovilokeroita on tarttunut sieltä sun täältä ja olen keräillyt söpöjä peltipurkkeja, säästänyt kenkälaatikoita ja askarrellut esim. muropaketista.

Tällainen luova kaaos vallitsee meillä.
Muut ylläpidon Missä tuunaa-haasteet löydät täältä.
-Tia

1 Comment on Missä tuunaan – Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *