*MAINOS – Käsitellen *

Sain heinäkuun lopulla aivan ihanan ylläripaketin Käsitellen -verkkokaupasta. Olin aivan häkeltynyt, miten ihanan paketin sain itselleni. En todellakaan osannut odottaa näin isoa ja kattavaa pakettia, sillä luulin saavani stanssaukseen liittyvän paketin. Toki tämäkin liittyy stanssaukseen, mutta tässä oli mukana paljon myös muuta. Altenew oli mulle aivan täysin uusi tuttavuus merkkinä, mutta tykästyin ainakin näihin tuotteisiin kovasti. Paketista paljastui Altenew Crat Your Life Project Kit: Dynamic Blossoms -setti, jossa oli leimat, stanssit, kohokuviointitasku ja sabluunat samaa sarjaa. Sen lisäksi sain vihreitä ja punaisia musteita, kumpaakin väriä 4 eri tummuusastetta. Näitä on hauska sitten kerrostaa leimoissa. Musteiden levitystä varten sain kolmenlaisia suteja, jossa kaikissa oli hieman erilainen karva.

Rakastuin tähän settiin saman tien, sillä kukat on se mun juttu: käytän niitä tosi paljon kaikessa askartelussa. Tää oli kivaa ja hauskaa uutta tekemistä. En ollut koskaan aikaisemmin kokeillutkaan tälläistä leimojen kerrostamista. Pidin Kalenterimanian -faceryhmässä huoneen, jossa avasin paketin ja ensimmäinen testi kerta oli kyllä aivan kamalaa sähellystä. En meinannut tajuta aluksi järjestystä, jossa tuotteet ja leimat tulee kerrostaa. Ensimmäiset kukat taisivatkin jäädä valkoisiksi suurimmalta osin, kun en tajunnut käyttää sabluunaa pohjan värjäämiseen.

Kohokuviointitasku oli myös aivan ihana. Kuvio tuo mulle mieleen kuninkaanlinnan tai jonkun kartanon koristeellisen seinän tai katon. Oon saattanut tehdä tollaisia kortteja, joissa on se kuvio vaikka kuinka monta, tietämättä mihin niitä edes käytän.

Halusin myös näyttää teille, miten kivalta näyttää tuon kukkaleiman kerrostaminen ja kuvasin sen vaihe vaiheelta tätä postausta kuvittamaan. Muutaman vaihekuvan jätin pois tai unohdin kuvata, mutta silti näistä näkee kivasti, miten se kerrostuu.

Missä järjestyksessä mä olen leimat tehnyt?

  • Ensin ääriviivaleima mustalla.
  • Sabluunan läpi pohjaväri, sudilla levittäen.
  • Numero- ja kirjainjärjestyksessä leimojen kohdistaminen.
    • Ensimmäiseen leimaan oon käyttänyt samaa väriä, kuin sudilla levitin. Erottuu kuitenkin hyvin.
    • Viimeiseen kerrokseen asteen tummempaa sävyä. (Kukat ja lehdet samalla tavalla.)
    • Leimojen suojamuovissa on kirjaimet ja numerot merkittyinä, joiden perusteella on helppo kerrostaa leima aloittaen pelkistä isoista kirjaimista (ääriviivat), jonka jälkeen tulee iso kirjain + 1 ja sen jälkeen iso kirjain + 2. Lehdet ovat sitten taas pieni kirjain + numero.
  • Sitten stanssin astettaminen ja leiman stanssaus irti paperista.
  • Leikekuva on valmis käytettäväksi, missä vain.

Olen itse käyttänyt paljon tätä settiä korttien tekoon, sillä yhdistettynä nämä elementit mulla on mielessä vaan kortti. Olen kuitenkin esim. leimasta tehdyn leikekuvan laittanut kalenterin viikkoaukeamalle ja kohokuvioidut kuvat taas art journaliin. Uskon, että tällä setillä saa tehtyä vaikka ja mitä. En ole vielä ehtinyt edes kaikkia sabluunoita ja stansseja kunnolla käyttämään. Kokeilla olen ehtinyt kaikkia, mutta näihin kahteen rakastuin niin, että niitä on tullut käytettyä paljon enemmän.

Ryhmän puolella löytyy muutamia kuvia ja YouTube -kanavalta löytyy myös pari videota. Aivan varmasti tulen myös kirjoittamaan blogin puolelle vielä myöhemmin lisää käyttökokemuksia.

~ Laura H.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *