Kalenterimafiasta Emmi täällä hei! Liityin syksyllä Kalenterimanian ryhmän ylläpitoon, ja vaikka olenkin kuulunut ja näkynyt ryhmässä paljon viime aikoina, voisin silti vähän esitellä itseäni!

Olen turkulaistunut alunperin Helsingistä kotoisin oleva juppihippipunkkari, ikä lähentelee neljääkymmentä (hui! hyi?), mutta henkinen ikä on jossain kahdeksan ja kahdeksantoista välissä. Olen jopa ajoittain ylpeä siitä, että olen onnistunut pitämään kiinni sellaisesta lapsenomaisesta tavasta innostua ja nauttia asioista. Kuvailisin itseäni ehdottomasti innostuvana, energisenä ja valoisana ihmisenä.

Vaikka rakastan luontoa, liikuntaa ja ulkoilua, päiväni kuluvat yleensä kuitenkin sisällä tietokoneen ääressä kököttäen. Teen työkseni videopelejä turkulaisessa pienessä pelistudiossa ja iltaisin pelaan pelejä, joten sen ympärillä mun elämäni aika paljon pyörii. Jos hyvin sattuu, mut löytää myös Twitchistä striimailemasta pelaamista tai pelien muokkaamista!

Muita mielenkiinnon kohteita mulla kalenterituunailun lisäksi ovat mun karvavauvat, eli meidän kolme kissaa, huonekasvit (niitä mulla on liikaa), hyvä kahvi (kahvitatuointikin löytyy!) ja Disney-leffat.

Kalenteriharrastus, tai no tuunailu varsinaisesti mulla on alkanut jokunen vuosi sitten. En ole koskaan ollut kova taiteilemaan mitään, en osaa piirtää tai maalata, mutta se palo purkaa luovuutta johonkin on aina kulkenut matkassa. Olen kokeillut rengaskalenterit, Personal Plannerit ja vaikka mitä muuta, en ole ihan vielä päässyt siihen omaan kalenterirauhaani, muuta kuin koon puolesta. A6 sen olla pitää! Tämän vuoden olen pitänyt Hobonichin A6-kokoista kalenteria, sen päiväsivut on hartaudella koristeltu teipein, paperein ja tarroin, lisäksi olen koittanut pitää seurantaan ja päiväkirjana Hobonichin muistikirjaa, josta pääsee lukemaan täällä. Kipuilen tällä hetkellä sen kanssa, miten saan kaikki eri tarkoitukseen olevat muistikirjat, kalenterit ja muut mukaan. Pullukka kalenterikansi-raukkani ei mennyt enää kiinni, joten jouduin laittamaan muistikirjat toisiin kansiin!

Ensi vuodeksi mulle on tulossa Wonderland222-kalenteri, toivon mukaan se toimittaa sekä muistikirjan, että kalenterin virkaa. Tätä vuotta on tietysti vielä jäljellä, joten ehdin varmasti vielä vaihtaa mieltäni useampaan kertaan ja kehitellä jos minkälaisia systeemejä. Olen pahimmillaan vaihtanut kalenteria ja kalenterijärjestelmää useamman kerran vuoden aikana!

Kalenteriamanian löytämisen jälkeen on alkanut olla mielenkiintoa myös muuhun luovaan tekemiseen kuin vain kalenterin koristeluun, joten olenkin nyt aloittanut taaperoaskeleiden ottamisen taiteen tekemiseen erilaisten haasteiden ja vaihtojen myötä. Syksyn aikana olen tehnyt postikortteja, ATC-kortteja, maalannut jopa kiven (!) ja lokakuussa olen aloittanut 100 päivää taidetta -haasteen!

Rakastan jutella kalenterijutuista ja intoilla yhdessä näteistä asioista, Kalenterimaniasta on tullut tärkeä ja ihana iso osa mun elämää, joten nähdään ja turistaan ryhmässä lisää!

Terkuin, Emmi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *