Kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Tässä vaiheessa vuotta Ajastolta on tullut useita uusia kalentereita vuodelle 2023. Iloksenne saan esitellä teille pikkiriikkisen Note Minin. Note Mini on sidottu kalenteri, joka on kooltaan vain 108 x 87 mm. Kyse on siis kätevän kokoisesta ja helposti mukana kulkevasta kalenterista. Tässä minikalenterissa on violetit leatherette-kannet, violetti kuminauhakiinnitys ja löytyy violetti kirjanmerkkinauhakin. Myös kalenterin fontti jatkaa samaa violettia värimaailmaa. Paperi on napakan tuntuista ja väriltään kirkkaan valkoista.

Kalenteri alkaa Ajastolle tuttuun tapaan yhteystietosivulla, jonka jälkeen on 2023 vuosinäkymä ennen varsinaista kalenteriosuutta. Kalenterissa on tältä vuodelta joulukuun kaksi viimeistä viikkoa ennen vuoden 2023 alkua. Kalenteri sisältää siis viikot 51/2022-1/2024.

Jokainen kuukausi alkaa kuukausinäkymällä. Vasemmalla sivulla päivät on merkitty allekkain kahteen riviin ja siitä näkeekin nopealla vilkaisulla kuukauden juhlapyhät. Oikeanpuoleinen pistesivu sopii hyvin esimerkiksi kuukausikohtaisille muistiinpanoille. Viikkonäkymä on vertikaalinen: jokaiselle arkipäivälle on oma pystysarakkeensa ja viikonloppu on jaettu kahteen pienempään allekkain olevaan sarakkeeseen. Viikkonäkymissä ei ole viivoja vaan päivät ovat valkoisella pohjalla. Viikkonäkymistä löytyy myös viikkonumero, nimipäivät ja kuunvaiheet. Pelkistetyt kuukausi- ja viikkoaukeamat antavatkin tilaa koristella kalenteri juuri sinulle sopivaksi.

Tällä tavalla kalenteri jatkuu 2024 tammikuun ensimmäisen viikkoon asti. Kalenteriosuutta seuraa vielä 2024 vuosinäkymä, vuoden 2023 liputuspäivät Suomessa ja nimipäivät aakkosjärjestyksessä. Viimeisenä kalenterissa on tyhjiä pistesivuja, samanlaisia kuin joka kuukausinäkymässäkin esimerkiksi ylimääräisiä muistiinpanoja varten.

Ajaston Note Mini on näppärä pikkukalenteri kulkemaan mukana joka tilanteessa. Tämä kalenterikaveri sujahtaa tarvittaessa, vaikka taskuun eikä vaadi suurta tilaa olemassaolollaan. Suunnitelmissani onkin mahdollisesti hyödyntää tätä miniä ryhmän puolella tutuksi tulleeseen 100 päivän haasteeseen.

Terkuin Aliisa

1 Comment on Esittelyssä – Note Mini 2023 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *