Haastepostauksen tiimoilta täällä, ja se missä tuunaan on se paikka missä minä ja kamani satutaan olemaan. Ainakin periaatteessa. En yleensä kanna isoa määrää tuunaustarvikkeita mukanani; ainakin teorian tasolla tuunaamiseen riittää, että mukana on (muutama) lempi kynä ja kulloinkin aktiivisemmin käytössä oleva muistikirja. Siksipä löydänkin itseni kohtalaisen usein esimerkiksi sängyltä tai sohvalta tuunaamasta.

Periaatteessa omistan pienen kirjoituspöydän, mutta sen päälle tuppaa kasaantumaan kaikenlaista muistikirjoista neuletöihin, joten tarpeellisen tilan löytämisestä saisi jotakuinkin oman postaussarjan. Se kertonee ilman kuvaakin että todellisuudessa en siellä tuunaa juuri koskaan. Jos haluan saada aikaan siistimpää jälkeä tai käyttää washeja ja tarroja mun tuunauspaikka löytyy keittiön pöydältä, jonne sitten tuon mukanani sen mitä tarvitsen. Keittiö on kotoisa paikka tehdä asioita, koska kahvi kuuluu olennaisena osana mun journalointiin.

Haluaisin olla niitä ihmisiä joilla tavarat ovat siististi järjestyksessä lipaston laatikoissa tai koreissa pöydällä, mutta se vaatisi muutamia hankintoja kuten esimerkiksi toimivamman ja suuremman kirjoituspöydän ja pienen lipaston. Tällöin saisin keskitetysti kaikki ne muistikirjat ja tuunaustarvikkeet, jotka nykyään ovat ympäri asuntoa erinäisissä laatikoissa ja pöydänkulmilla –  ja aina hukassa kun jotain tarvitsen. Myönnettäköön etten myöskään aina muista siivota tarvikkeita pois kun olen jotain innostunut tekemään, mikä lienee osasyynä siihen että tavarat päätyvät siihen kuuluisaan paikkaan nimeltään hukka. 

-Janita R.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *