MAINOS, postauksessa näkyvä kalenteri saatu Ajastolta.

Helou helou helou! Syksy on hyvää vauhtia käynnissä, ja niin tuntuu olevan allekirjoittaneella pitkästä aikaa myös luovuushommat. 100 päivän haasteen tekeminen on saanut temmattua puuhailemaan päivittäin vähintään jotain pientä, uusin art journal -projekti on edennyt tasaisesti pitkin syksyä ja kalentereiden aukeamatkaan eivät ammota tyhjinä. Ja miten iloiseksi tämän tajuaminen tekeekään – jonkin sorttisen tekemisjumin jälkeen tuntuu entistä paremmalla saada tuotua visioita päänupista ulos.

Kalenterissa lempiaukeama tämän vuoden syksyltä taitaa tällä hetkellä olla tämä alla oleva simppeli aukeama Color A6:n kansien välissä. Ei mitään monimutkaista tai edes runsasta, mutta omaan silmään kauniit tarrat tekevät tästä kivan.

Pienen pienistä Mujin niin sanotuista sanakorteista otin minäkin pohjan 100 päivän haasteelle, Laura S:n ja Laura H:n jalanjäljissä. Tekemistäni korteista en voi sanoa kaikista tosiaankaan pitäväni. Omaan silmään rumienkin korttien kohdalla yritän silti iloita siitä että ne on tehty! On kokeiltu ja yritetty, ja jatkossa tietää mitä ei enää tee uudelleen, oli se sitten epätoimiva väriyhdistelmä tai epäonnistunut tekniikka taustan tekemiseen.

Onneksi kaikki kortit eivät ole olleet floppeja, vaan jokusesta tykkään kovastikin. Lempparein tätä kirjoittaessani jo tehdyistä korteista on varmaankin tämä helmisomisteinen rusettikortti.

Mainitsin alussa myös art journal -projektin, ja sillä tarkoitan tätä viime vuonna Tigerin tilauksen mukana tullutta mainoslehtistä. Käytän siis tuota pikkuista vihkosta pohjana pienelle arttivihkolle, ja projekti onkin edennyt kivasti. Vielä on aikeena lisäillä ainakin tekstejä, ja ehkä jotain muutakin sivuille. Tällä hetkellä iloisimmaksi minut saa aukeama jolta löytyy pirteä PowerPuff Girl!

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *