Kaupallinen yhteistyö Ajaston kanssa

Tänään esittelyyn pääsee kesällä Ajastolta saamani Note A5 -kalenteri. Ensireaktioni kalenterista pääset näkemään tuttuun tapaan ryhmään tallennetusta livestä.

Kalenterin väri on nimeltään luumu ja se on sävyltään syvän violetti. Sama sävy toistuu myös sivujen teksteissä ja tekee kokonaisuudesta yhtenäisen. Kalenterissa on kirjasidotut keinonahkakannet ja sen tarkat mitat ovat 148 x 210 mm (A5). Kalenterista löytyy kuminauhasuljin, satiininen kirjanmerkkinauha ja takakannesta kartonkitasku. Tuote on FSC®-sertifioitu eli kalenterissa käytetty puutavara tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Kalenteri alkaa tuttuun tapaan yhteystietosivulla ja sen jälkeen 2023 vuosinäkymä-aukeamalla ennen varsinaisia viikkosivuja. Juhlapyhät on merkitty selkeästi vuosinäkymän alle ja ne toistuvat myös kuukausi-, sekä viikkoaukeamalla. Viikkoaukeamalla päivät ovat vasemmalla sivulla vaakasuunnassa ja joka viikonpäivä on oma sarakkeensa. Oikea sivu on pisteellinen ja näin ollen kalenterissa on joka viikolle runsaasti muistiinpanotilaa. Kalenteri sisältää viikot 51/2022-1/2024.

Jokainen kuukausi alkaa kuukausisuunnitelma-aukeamalla. Vasemmalla sivulla päivät ovat merkitty allekkain ja näet siitä nopeasti vilkaisemalla kuukausikohtaiset juhlapyhät. Sarakkeet toimivat esimerkiksi syntymäpäivien merkitsemiseen ja oikealla oleva pistesivu kuukausikohtaisille muistettaville asioille.

Viikkosivujen jälkeen kalenterin lopusta löytyy vuoden 2024 vuosinäkymä, vuoden 2023 liputuspäivät sekä suomalaiset nimipäivät aakkosjärjestyksessä. Aivan kalenterin viimeiset sivut ovat viivalliset ja pisteelliset esimerkiksi ylimääräisiä muistiinpanoja varten.

Note A5 -kalenteri toimii henkilölle, joka toivoo kalenterissaan olevan runsaasti muistiinpanotilaa ja haluaa itse koristella kalenteristaan mieleisen, eli meille kaikille.

xoxo Janita V.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *