MAINOS, kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Helou helou helou! Tänä vuonna Ajaston yhteistyökalentereiden joukosta saapui postin matkassa minun hyppysiini Project365, tuo kukkakannella varustettu kaunis rengaskalenteri. Renkaisiin olenkin itse kalenteria pitänyt viimeksi muutama vuosi sitten ja oli iloinen yllätys päästä palaamaan tähän kalenterityyppiin. Tähänhän voi rei’ittää helposti lisää asioita tuosta vaan! Mutta ennen kuin intoudun vauhkoamaan itselleni to do -listalle 500 asiaa kalenterin väliin tehtäväksi, niin kurkataan perinteisesti nyt ensin kalenterin sisältöön esittelyn muodossa.

Kalenterin kannen kuvitus on vaihtunut vuosittain, mutta tutun hempeällä teemalla mennään tänäkin vuonna kauniiden kukkasten kanssa. Kannen avattua löytyy etukannesta heti taskuja ja ensimmäiseltä sivulta paikka omille yhteystiedoille. Omasta Projectistani tosin löytyy vielä ensimmäisenä yhdessä taaperon kanssa askarreltu välilehti, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy.

Kalenteriosuudesta löytyy niin kuukausi- kuin viikkonäkymätkin. Kuukausiaukeamat ovat viikkosivujen välissä, perinteiseen Ajaston tyyliin. Itse rakastan Project365:ssa käytettyä fonttia. Se on mielestäni todella kaunis ja erottaa tämän kalenterin positiivisella tavalla ”tavallisista” suomenkielisistä kalentereista.

Viikkoaukeamilla viikko on aseteltu pystypäiviksi ja ilahduttavasti lauantai ja sunnuntai ovat omissa täysikokoisissa sarakkeissaan. Itsellä ainakin kirjoitettavaa voi riittää täysin viikonpäivään katsomatta, joten omalla kohdallani ainakin tämä on iso plussa!

Muutaman aukeaman olen malttamattomana jo alustavasti tuunaillut kuten näkyy. On tuntunut hiukan hankalalta tauon jälkeen asettaa tuunailutyyliään jälleen rei’itetyille sivuille sidotun kokonaisuuden sijaan. Täytynee kaivaa jemmoista vanhoja rengasyksilöitä inspiraatioksi ja muistinvirkistykseksi!

Varsinaisen kalenteriosuuden jälkeenhän Projectissa ei sisältö lopu kesken, vaan lopusta löytyy vielä runsaasti erilaisia sivuja: löytyy paikat niin bucket listin tekemiseen, katsottujen elokuvien ja luettujen kirjojen merkitsemiseen sekä projektiseuranta-sivuja. Nimipäiviä, viivoitettuja muistiinpanosivuja, syntymäpäiville omaa osiota ja karttaa unohtamatta! Projectin sisältö on kerrassaan mainio ja helposti tuunattavissa oleva – kalenterimaanikon näkökulmasta siis erinomainen!

Lisäosina kalenteripaketti sisältää myös mitta-sivumerkin, kaksi erilaista muovitaskua sekä kuusi numeroitua tabillista välilehteä. Kalenterin takakannesta löytyy leveä kirkas tasku sekä kynälenkki. Ja kynälenkkikään ei tule tyhjänä vaan mukana tulee hopeisen värinen, mukavan pelkistetyn näköinen lyijytäytekynä.

Tässäpä tämä perusesittely alkaa olla, palatkaamme Projectin kanssa blogissa varmasti ensi vuonna erilaisten tuunausten ja projektien kanssa!

-Inka

8 Comments on Esittelyssä – Project365 2023 (Ajasto)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *