Tervehdys jälleen materiaalien maailmasta! Tänään ovat vuorossa kortit, joista riittää ideoita ja pohdintoja erilaista käyttötavoista. Edelliset materiaalien tutkimusmatkat löytyvät täältä.

Aloitetaan korttipakoista, joita ryhmässäkin aika ajoin näkyy. Erilaisia journaling kortteja, tarot- ja oraakkelikortteja sekä muilla teemoilla olevia korttipakkoja voi käyttää inspiraation lähteenä kortin sanoman tai värimaailman ohjaamana. Kortteja voi käyttää päivittäisessä kalenterin koristelussa, mutta myös omien kirjoitustehtävien pohjana. Itselläni on käytössä erilaisia enkelikortteja, Auran Journaling kortit sekä muutamia erilaisia hyvän mielen korttipakkoja. Näiden korttipakkojen lisäksi tuttuja monelle ovat perinteiset pelikortit. Pelikorttipakkojen kortteja voi käyttää esimerkiksi miiteissä washisample-pohjina. Kauniita korttipakkoja voi myös hyvin ottaa perinteiseen kalenteriaskarteluun mukaan ja koristella niillä aukeamaa.

Postikortit eivät ole vain toisten ilahduttamista tai lähettämistä varten. Niitä voi käyttää kuvina kalenterissa, välilehtinä tai kenties kansina itsetehdyssä kalenterissa. Postikorttien käyttäminen on usein omalla kohdallani juuri välilehtien tekemistä tai kauniiden kuvien leikkaamista kortista irti. Näissäkin taivas lienee rajana ja korteista voi olla shakerin tai muun askartelun lomassa paljon inspiraatiota sekä hyötyä.

Project Life kortit ovat itselleni tavallaan vieraita niiden alkuperäisessä käyttötarkoituksessa, eli muistojen säilyttämisessä. Olen käyttänyt näitä kortteja piilotusluukkuina kalenterin sivulla, muistilappuina sekä koristeina. Toisinaan näistä korteista olen tehnyt viestejä Happy Mailiin tai inspiroitunut värimaailmoista. Project Life korteille on kansionsa ja valokuvataskunsa, jonne voi näiden avulla kerätä ihania muistoja.

Tällä viikolla inspiroidutaan korteista livessä ryhmässä. Tule mukaan katsomaan, millaisia erilaisia juttuja saadaan aikaan!

Halauksin ja korttiterveisin, Terhi

1 Comment on Materiaaleista on moneksi – kortit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *