Yhteistyönä Ajastolta: Project365 2022, Piste 21/22 ja Doodle 22/23.

Mitä tulikaan tänä vuonna tehtyä? Osa ehkä muistaa lukeneensa Kalenterimanian Facebook-ryhmän puolelta, että kävin polveni kanssa proteesileikkauksessa ja se hetkellisesti himmasi meikäläisen vauhtia laittaen tuunailut jäihin. Tuntuu, että vasta loppuvuotta kohden olen saanut harrastusdraivia uudelleen vauhtiin ja toistaiseksi elo-lokakuu on ollut itselleni tuottoisin.

Korkkasin ylläpidon Aliisan tekemän junk journalin ja laitoin teemahaasteisiin pökköä pesään tai ainakin niitä oli enemmän. Sain siivottua työpistettä (joka on vähän räjähtänyt taas), joka antoi uutta potkua tuunaamiseen ja ennen kaikkea sitä tilaa tehdä. Olen myös pitkästä aikaa osallistunut muutamaan atc-vaihtoon (artist trading card) ja joulukalenterivaihtoon. Kalenterimania pääsi myös mukaan Seinäjoen käsityömessuille jossa minä, Aliisa ja Suvi edustimme. Mukava uusi kokemus.

Onnistumisiin voisi kirjata, että Ajaston Piste 21/22 tuli kuuliaisesti täyteen ja pidin sen mustavalkoisesta asusta todella paljon. Nyt tilalle tuli Ajaston Doodle 22/23.

Itse toivon oman kunnon paranevan niin, että pääsen taas miitteihin ja että kaikki kulkutaudit pysyvät poissa jotta voimme järjestää miittejä. Niissä kuitenkin pääsee ihmisten lähelle ja tutustumaan paremmin, jolloin somessakin on entistäkin hauskempi harrastaa yhdessä.

Mutta vuosi ei ole vielä loppu ja tässähän ehtii vielä ja mitä. Nyt on ainakin ajankohtaista täytellä jouluplanneria. Lukuhaasteisiin pitää vielä panostaa täydellä teholla, kun aloin lukemaan alkuvuodesta. Ylipäätään saada takaisin tuunausrutiinit, kun kesältä jäänyt liian monta viikkoa vaan mustekynän varaan. Kaiken kaikkiaan vuosi on ollut erilainen.

Ylläpidon tekemisen vuosi -haasteet löydät täältä.

Kohta on viikonloppu. – Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *