Postauksessa mainitut ja kuvissa näkyvät vesivärit on ostettu yhteistyössä ja hyytelövesivärit saatu yhteistyössä Suomen taidetarvikkeen kanssa.

Hellurei kaikille! Pääsette kanssasi sukeltamaan materiaalien maailmaan ja pohtimaan, miten vesivärejä voi hyödyntää kalenteriaskartelussa. Edelliset tutkimusmatkani materiaalien maailmaan löytyvät täältä.

Vesivärien, kuten monien muidenkin materiaalien, tarjonta on melkoinen. On erilaista värien valikoimaa, mutta myös eroja värien pigmentissä ja laadussa. Lämpimästi suosittelen panostamaan vesiväreihin, sillä hyvistä väreistä on iloa pitkään ja saattaapi tuo auttaa myös lopputuloksen onnistumiseen. Itselläni ovat käytössä HIMI:n vesivärit ja olen näihin kovin tyytyväinen. Käytössäni ovat myös erilaiset hyytelövesivärit, jotka olivat hyvin miellyttävä tuttavuus.

Vesiväreillä saa erilaista tunnelmaa kalenteriaukeamalle tarrojen ja washien tilalle. On kuitenkin muistettava, että kaikkien kalenterien paperi ei kestä vesivärejä suoraan kalenterin sivulle maalattuna. Onneksi se ei estä vesivärien hyödyntämistä kalenterimaailmassa. Die cuts-kuvien ja erilliselle paperille maalaamisen avulla, voi kalenteriin tuoda oman maalauksen osana koristelua.

Vesiväreistä on iloa myös korttien maalaamisessa, ATC-korteissa, muutoin vain maalaamisessa sekä art journalissa. Itsemaalatut kortit ilahduttavat varmasti saajaa ja ATC-korttien pohjat saavat mukavaa syvyyttä vesivärimaalauksen avulla.

Millaisia tapoja sulla on vesivärien hyödyntämisessä osana kalenteriaskartelua? Tule ryhmään keskustelemaan aiheesta lisää!

Jo joulua maalaillen, Terhi

1 Comment on Materiaaleista on moneksi – vesivärit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *