Kuvissa näkyvistä kalentereista Color A6 saatu Ajastolta, ja toinen kalenteri ostettu Vihkokaupasta.

Helou helou helou! Tekemisen vuosi -postauksia on saatu jo muutama lukea, ja kaikissa niissä on ollut kivaa pohdintaa teemasta. Itselläni iski ensin pakokauhu, kun tuntui etten muista mitä olen kuluvana vuonna tehnyt. Tiedän etten juuri ollenkaan ole ostellut materiaaleja harrastukseen, mutta mitä sitten on oikein tullut tehtyä?

Turvauduin selaamaan omaa instagram-sivuani ajassa taaksepäin, ja löytyihän sieltä tehtyjä juttuja tältäkin vuodelta! Olen ylläpitänyt kahta kalenteria kohtalaisen hyvällä menestyksellä, tehnyt art journaliin töitä (lainalapsenkin kanssa), aloittanut uuden sekalais-muistikirjan Ajaston Planner-muistikirjaan, osallistunut atc-vaihtoihin ja viimeisimpänä toteuttanut 100 päivän haastetta pieniin kortteihin.

Haastekorttien kanssa on ehkä kiteytynyt omalta osaltani tekemisen vuosi -henki kaikista konkreettisimmin. Niiden koristelemiseen kun on tullut käytettyä laajalti niin vanhoja jemmoja kuin kierrätyslöytöjäkin! Kortteihin on löytänyt tiensä muunmuassa erilaisia tarroja, washin ja papereiden palasia, leikekuvia, minikokoisia valokuvia, lehtileikkeitä sekä teepussin osia. Useamman vuoden unholassa olleet paljetitkin ovat päässeet jemmapussista ahkerasti käyttöön kortteihin hieman säihkettä tuomaan!

Tällä hetkellä näin vuoden lopun kolkutellessa ovella voinen todeta, että vuosi 2022 on ollut kohtuullisen onnistunut vuosi tekemisen kanssa! Ei uuden hamstraamista vaan tarvikkeiden saattamista käyttöön ja uusien kierrätysjuttujenkin kokeilua. Täytyy myöntää että ensi vuodelle kyllä hieman himottaisi täydentää tarra- ja teippivarastoa, sen verran tehokkaasti on varantoja nyt tullut käytettyä. Mutta aion pitää silti ehdottomasti tekemisen vuoden ajatuksen takaraivossani myös vuonna 2023.

-Inka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *