Color A6 persikka saatu yhteistyönä Ajastolta.

Mitä mietinkään, perjantaipäiväkirja? Huomaan, että päiväkirjan kirjoittamisesta on aikaa ja se ei tule niin luonnostaan. Ennen päiväkirja kulki mukana, koska kirjoitin sitä kalenteriin sen edetessä, kalenterin ollessa päivä per sivu näkymällä. Ajatuksena on ollut monesti aloittaa päiväkirja erilliseen muistikirjaan, mutta se on edelleen ajatuksen tasolla. Tämä ylläpidon perjantaipäiväkirja antakoot buustia sille ajatukselle…

Mitä siis kuuluu? Jälleen on yksi vuosi vaihtunut ja arki perheessämme alkanut, lapsilla koulu sekä harrastukset. Sain jatkoa työkyvyttömyyseläkkeelle ja kuntoutus jatkuu. Pää on täynnä kysymyksiä siitä miten kuntoutus etenee ja että olenhan muistanut kaiken oleellisen. Nyt kuitenkin päällimmäisenä tavoitteena polven kuntouttava kuntoilu ja venyttely, itsestään hyvin huolehtiminen. Tälle tarvitseekin tehdä pikaisesti seurantataulukot, miten olen edennyt, jotta osaan vastata jatkossa fysioterapiassa kysymyksiin. Aloitin viime viikolla kävelylenkit naapurin kanssa. Ihan rauhaksiin mennään opetellen kävelemään oikein. Hitaasti mutta varmasti, kintut kipeinä treenistä.

Lukuharrastus jatkuu, hyvä minä. Muutama lukematon päivä on jo tälle vuodelle tullut, mutta silloin on migreeni vaivannut, joten annetaan anteeksi. On muuten rentouttava aivot narikkaan meininki, kuunnella äänikirjaa. Ja samalla olen saanut esimerkiksi Coloriin merkattua miehen koko vuoden työvuorot. Työpisteeni on ollut kaaoksessa ostettuani uuden työpöydän, joten paljon muuta tuunailua ei ole ollutkaan. Olen merkkaillut asiat ylös Coloriin vain kynällä. Inspiraatiota kyllä olisi, joten kun tavarat löytävät uudet paikkansa, en voi uskoa muuhun kuin tuunaustulvaan, heh.

Ostin myös Ajaston Project365 kalenteriin uudet sisällykset. Se on oivan kokoinen seurattaville trackereille ja päiväkirjamaisiin merkintöihin. Sopivasti tilaa ja renkaiden ansiosta sisällys muuttuu tarpeen mukaan. Odotan oikein, että pääsen taas siihen tilaan, että kalenteri on auki pöydällä ja voin päivittää sitä aina kun haluan. Tuunausrutiinit! Ainut tuunausrutiini tälle vuodelle on ollut Projectin lukuseuranta, se onkin koko ajan auki. Lisäksi olen tehnyt muutamat luku- ja menomerkinnät Coloriin.

Kyllä tämä kaaos tästä vielä tuunailuksi muuttuu! Oikein ihanaa alkanutta vuotta kaikille.

-Tia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *