Monilta tuunailijoilta varmaan löytyy jo ensi vuodelle kalenterit tai bullet journalit joilla suunnittelevat aloittavansa vuoden. Jokainen meistä tietää  omasta kokemuksesta, tai Kalenterimanian ryhmää seuranneena miten helposti se suunniteltu kalenteri vaihtuukaan uuteen ”täydelliseen kalenteriin” kun erinäiset valmistajat tuovat uusia malleja myyntiin tai mieli muuten muuttuu.

Who knows, ehkä minunkaan kalenterit eivät pysy samana koko vuotta, mutta näillä minä astun vuoteen 2023. 

Viikkokalenteri

Viikkokalenteriksi tuli heräteostoksen ja shoppailuaddiktion takia valikoitua Lidlin personal-kokoinen rengaskalenteri. Sinapinkeltainen väri kutsui minua sitä kohti, kuin huutaen ”Älä jätä mua tänne!”, enkä siis jättänyt. Syyskuun lapsena koen erityistä iloa tästä. 

Sisäpuolella on mukava määrä taskuja, joten setup oli helppo homma. Rusettiklemmari on muuten Right After Sundayn Jolandan käsialaa.

Jatkan opiskelua tammikuussa, joten kalenterin käytännöllisyys, koko ja muoto olivat tärkeitä asioita. Halusin että kalenteri voi kulkea laukussa mukana kouluun, niin että paperi on suojassa, mahtuu pieneenkin laukkuun, ja että minulla on tilaa muistiinpanoille esimerkiksi koepäivistä. 

Päiväkirja/Daily planner

Innostuin muutamia vuosia sitten pitkästä aikaa päiväkirjan kirjoittamisesta, ja olen jatkanut sitä siitä asti. Kalenterituunauksen löydettyäni siihen kuitenkin tuli muutos, enkä halunnut kirjoittaa vain valkoiselle paperille. 

Tigerin Daily Planner A5-kokoisena tuntui siis hyvältä ratkaisulta. Aukeamalla on 2-3 päivää, koristelutilaa on runsaasti, mutta myös valkoisille bokseille kirjoittamista varten on oma tilansa myös. 

Tämä kalenteri pysyy pääasiassa vain kotona, joten ulkomuodolla ei ollut yhtä paljon merkitystä säilytyksen kannalta, mutta valemokka on silti mukavan tuntuinen käsissä, ja on kestänyt muutamat kolhut joita on kissojen tai askartelujen takia jo tullut. 

Rusettiklemmari on itse tehty, sisäpuolella ei ole taskuja, joten tässä on hyvin yksinkertainen asetelma. 

– Roosa T.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *