Ihanaa alkanutta vuotta kaikille! Omalla kohdallani vuosi lähti heti käyntiin kaikkien aikojen seikkailulla. Kuten aktiivisimmat ryhmäläiset ovat saattaneet huomata, meikäläistä ei ole hirveästi Kalenterimanian Facebook-ryhmässä näkynyt viime aikoina, ja se johtuu siitä, että sain pestin lempi metallibändini keikkamyyjänä heidän Euroopan kiertueelleen! Matka alkoi tammikuun alussa ja jatkuu kuukauden verran seilaten Saksan ja Itävallan kautta Italiaan, Norjaan ja mm. Puolaan. Matkan aikana keikkoja on 14 maassa ja 27 eri kaupungissa. Kiertue pyörähtää myös parin päivän päästä Helsingissä! Myytyjä paitoja ja muuta rompetta kertynee satoja ja taas satoja!

Ajattelin, että voisin tässä vähän kertoilla matkakuulumisiani ja mihin kaikkiin paikkoihin olen saanut kalenterini ujutettua. Otin paatuneena kalenteri-intoilijana tietysti mukaan ”vähän tuunailukamaa” ja passikokoisen Traveler’s Notebookin päivittäiseen käyttöön, sekä toiveikkaana myös Wonderland222-kalenterini. Wonderland oli iso virhe, en ole avannut sen reissun aikana kuin kerran tuunatakseni tulevat sivut loppuun, ja sekin yritys meni bussin tärinässä harakoille ja kalenteri on vain ottanut vahinkoa matkassa kulkiessaan. Myöskään aikaa tuunailuun ei ole riittänyt.

TN on pienen passport-kokonsa takia onnistunut kulkemaan vyölaukussa mukana joka paikkaan, ja siitä on ollut iso ilo. En yleensä ehdi ottaa tarpeeksi kuvia, joten olen enimmäkseen napsinut kuvia TN:stä eri paikoissa, ja kirjannut sen väliin päivän kuulumisia ja fiiliksiä, joista on kotiin palatessa tarkoitus koostaa joku ihana matkapäiväkirja. Istahdan joka päivän päätteeksi hetkeksi kirjailemaan ajatuksia ja tapahtumia ylös, jotta joka päivältä on joku merkintä.

Kiertue-elämän huono puoli on se, että työpäivät venyvät 12-15-tuntisiksi ja paikallisia nähtävyyksiä ei paljon pääse vilkuilemaan. Näen kaupungeista vain vilauksen keikkabussista, ja sitten tietysti ne vähäiset keikkapaikan takaovelta avautuvat näkymät. Haaveet TN:n kuvaamisesta Eiffel-torni taustalla täytyy siis suosiolla jättää oikeaa lomareissua varten!

Iso osa matkapäiväkirjani koostamista ovat sekä TN-snapshotit ja päiväkirjaukset, mutta myös liput, kuitit, käyntikortit ja muu irtopaperi, jota saan eri paikoista mukaani ninjattua. Kaikki käy, enkä malta odottaa että pääsen kotiin rakentelemaan pysyvän muistovihkon tästä kokemuksesta. Kirjoittelen sitten reissun jälkeen että minkälainen tästä ”muistoaarrearkusta” sitten tuli!

Mahtavaa tammikuun jatkoa kaikille ja nähdään pian taas ryhmän puolella! Laita vaikka seurantaan mun ”Emmin TN-seikkailee”-lanka, niin pysyt ajan tasalla mun menoista!

Halipus, Emmi

1 Comment on Terveisiä keikkabussista (jossain päin Eurooppaa)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *