Kalenteri saatu yhteistyössä Ajastolta.

Kivaa kesäkuun ensimmäistä perjantaita! Tämän päivän blogipostauksen aiheena onkin ihan ensimmäinen Ajastolta saamani yhteistyö nimittäin Maker 22-23 lukuvuosikalenteri. Sain kalenterin todella hyvissä ajoin ennen elokuun kuukausi- ja viikkoaukeamien alkua (avausliven löydät täältä), aloinkin heti kalenterin saavuttua tuunailemaan sivuja hyvin innostuneesti ja ennakkoluulottomasti. Aivan ensimmäisenä muistan pyöristäneeni sivujen kulmat leikkurilla, koska pidän pyöristetyistä kulmista ja kansien kulmat olivat pyöreät, joten halusin sivujen sopivan samaan muotokieleen. Kevään 2022 aikana uppoiduinkin useana iltana teippailemaan aukemia mielestäni eri kuukausien väriteemoihin sopivilla washiteipeillä.

Kuukausia erottavia tukevia kartonkivälilehtiä inspiroiduinkin tuunailemaan maanantailiveissäni. Välilehtiä yhdistävä tuunausidea syntyikin jo elokuussa, kun leikkasin irti numero kahdeksan keskiympyrät. Kuukausien aikana välilehdistä tulikin todella kivoja kurkistusaukkoja seuraavalle sivulle ja aina uuden välilehden tuunailuun yritin keksiä jotain aiemmilla kokeilematonta materiaalia tai välinettä.

Olen enemmän kuin iloinen kuinka säännöllisesti tähän kalenteriin kuulumisiani olen kirjoitellut. Tietysti välillä elämä on vain tullut väliin, enkä ole viikkoon tai kahteen saanut mitään merkintöjä viikkoaukeamille, mutta välillä olen myös kunnostautunut ja kirjoittanut kuulumisiani päivittäin. Hieman haikein mielin jo fiilistelen Makerin viimeisiä kuluvia kuukausia ja jälleen elokuussa puhaltavat uudet tuulet Ajastolta, kun tuunattavakseni sain Kamu 2023-2024 lukuvuosikalenterin.

Terveisin Aliisa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *