Chic Company on ihana paperi-/juhlatuotekauppa jonka takana häärää Omziin. Omziin on puoliksi tunisialainen ja puoliksi suomalainen 29-vuotias avioliitossa elävä ja onnellinen 2,5-vuotiaan tytön äiti.

chickuva

Alunperin ajatuksena oli lähteä myymään kosmetiikkaa, sillä Omziin kertoo aina haaveilleensa omasta yrityksestä. Viime hetkellä hän kuitenkin muutti mielensä ja päätyi myymään tuotteita jotka ovat ”enemmän häntä”. Näin syntyi Chic Company joka on erikoistunut paperi-, lifestyle- ja juhlatuotteisiin. Yritys on perustettu kesäkuussa 2015 ja lokakuussa 2015 aukesi verkkokauppa www.chiccompany.fi. Rakkaus yritystä kohtaan paistaa läpi kaikesta Omziinin toiminnasta, on hienoa että ihmiset suhtautuvat antaumuksella työhönsä ja rakastavat sitä mitä tekevät. Chic Companyn tuotteet kuvastavat Omziinia täydellisesti: ne ovat kauniita, mutta käytännöllisiä. Iloja silmälle.

Yrityksen perustamiselle oli myös yksi iso syy: Omziin halusi jäädä tyttärensä kanssa kotiin ja oma yritys mahdollisti sen. Toki Omziin myöntää myös olevansa itse paperitavaran hamstraaja ja rakastavansa tyylikkäitä toimistotuotteita. Koska monelle suomalaiselle Amerikasta tilaaminen tuntuu vaikealta tullauksien ja hintojen takia halusi Omziin mahdollistaa kauniiden tuotteiden saannin myös meille kaikille. Chic Companyn tulevaisuus näyttää valoisalta ja tuotevalikoima karttuu koko ajan. Yksi ajatus on kuukausittainen boksi tai kitti, joka olisi täynnä ihania paperi-/toimistotuotteita. Sitä jäämme kalenterimanialaisten kanssa innolla odottelemaan.

2 comments on “Yritysesittely – Chic Company”

 1. Olipa mukavaa kuulla vähän sinusta, Omziin. Verkkokauppaasi olenkin jo selaillut. Ihana kun olet myös niin aktiivinen ja ystävällinen meidän harrastajien kanssa.

  Olen yrittänyt hilliitä itseni muiden harrastusten boksien kanssa mutta tuo… lurps!

  • Ihana kommentti! <3
   Itse myös olen planner nörtti ja rakastan kaikkea planneriin liittyvää. Kalenteria olen koristellut niin kauan kuin muistan, mutta nyt on ihanaa, että löytyy niin paljon kivoja tuotteita siihen.
   Ihanaa, että meitä on niin monta nykyään. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *