Heidin Korttipaja on saanut alkunsa jo toistakymmentä vuotta sitten jolloin Heidi, yrittäjä Korttipajan takana on hurahtanut paperiaskarteluun ja sen monimuotoisuuteen. Heidi puhuu itsestään intohimoisena tekijänä ja kokeilijana askartelun saralla ja  Korttipaja onkin perustettu nimenomaan yrittäjän oman intohimon takia.

13226975_10207424601991113_5262840187044096058_n

Alun perin yrittäjäntaival lähti liikkellee ilta- ja yötöinä, ihan ”perinteisen” ja vakituisen päivätyön ohella. Lopulta Heidi oli valinnan edessä: hyppääkö hän tuntemattomaan ja ryhtyy täysipäiväiseksi yrittäjäksi, vai jääkö Korttipaja haaveisiin mahdollisesti tulevaisuutta varten. Korttipaja painoi vaakakupissa enemmän ja tänä päivänä Korttipaja tarjoaakin laadukkaita tarvikkeitä niin korttiaskarteluun, kuin kalenterituunaukseenkin.

Heidi kertoo, että käsillä tekeminen ja askartelu merkitsevät hänelle henkilökohtaisesti paljon. Ne ovat säästäneet hänet paljolta, auttaneet vaikeina aikoina ja tuottavat edelleen suurta iloa.
-Se WOW-hetki, kun näet taian tapahtuvan, teet jotain uniikkia ja ainutlaatuista
omilla käsillä, sitä ei korvaa mikään! Iloa arkeen askartelemalla, siinä minusta kiteytyy hyvin, miksi tätä hommaa teen.

Korttipajasta löytyy mm. MAMBIn tuotteita ja Heidi Swappia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *