Muistan kun pikkuisena ihastelin siskoni Karvis kalenteria ja toivoin itselleni omaa.

Omistin kuitenkin ensimmäisen kalenterini ylä-asteella. Silloin minulla oli käytössä ihana Demi kalenteri, odotin joka vuosi malttamattomana uutta kalenteria.
Vuonna 2009 mieheni osti minulle joululahjaksi ihanan pinkin personal kokoisen CROSS kalenterin, olin niin innoissani ja rakastunut uuteen kalenteriini etten pystyn pitämään kynää erossa siitä. Tuo sama kalenteri kulki mukana Dubaista-Tunisiaan ja Tunisiasta-Suomeen. Viimein tänä vuonna päätin luopua rakkaasta kalenterista ja ostin valkoisen Color Crush A5. Uuden kalenterin myötä aloitin myös ihan uuden tyylin tuunata kalenteria.
IMG_20160217_102756  Chic Company planners 3 Kalenterin tuunaamiseen tutustuin ensimmäistä kertaa siskoni kautta vuonna 2013. Siitä lähtien olen ihaillut kuvia ja videoita kalentereista ympäri maailmaa.
Kalenterin tuunaamisen aloitin pari vuotta sitten, mutta se oli lähinnä tarrojen lätkimistä sinne sun tänne. Siihen aikaan Suomesta ei löytynyt tuotteita joilla olisin halunnut kalenteria tuunata. Viime vuonna päätin avata oman verkkokaupan josta löytyisi myös kalenterin tuunaajille jotain kivaa. Kalenteri-yhteisö Suomessa kasvaa päivä päivältä suuremmaksi ja sitä myötä myös tuotevalikoima. Olen myös löytänyt ihania ihmisiä ja heidän kanssa on ihana jakaa innostus kalentereihin.
Chic Company planners
Chic Company planners 2
Kiireisen päivän jälkeen on ihanaa istahtaa kalenterin kanssa ja luoda jotain josta olen innoissani. Kalenteri tuunaamisesta on tullut minulle pakkomielle, enkä voisi kuvitella itseäni ilman kalenteria.
Kuvia kalenteristani löytyy Instagramista.
XO Omziin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *