Paljon on tullu kyselyitä siitä, miltä Happy Plannerin Fitness-osio näyttää ja mitä kaikkea se pitää sisällään. Minun oli pakko ostaa tuo Fitness-osio heti kun kuulin että sellainen ylipäätään on olemassa. Vaikka en pahemmin olekaan fitnessihminen vaan juoksuihminen, ajattelin, että saan siitä silti paljon iloa kirjatessani ylös tulevat lenkit sekä ravitsemuksen. Seuraavassa tulee lyhyt, mutta ytimekäs informaatiopläjäys kyseisestä osiosta!

Fitness -osio kattaa neljä kuukautta kerrallaan, eli mikäli haluat koko vuoden urheilut kirjattua, sinun pitää ostaa näitä kolme. Itse ajattelin, että neljä kuukautta näin aloittelevalle fitness-osion käyttäjälle riittää mainosti. Lisäksi ostin Happy Plannerin tarroja, tsemppaamaan tulevaa varten ja lisäksi ne ovat niin ihania!

Kuva: Chic Company
Kuva: Chic Company

Fitness-osion ensimmäinen sivu näyttää tältä. Kaikissa uuden kuukauden aloitussivuissa on kiva kuva ja jokin kiva tsemppilausahdus.

Ensimmäinen sivu
Ensimmäinen sivu

Seuraavalla aukeamalla on kuukausinäkymä, johon saa itse liimailla päivämäärätarrat. Lisäksi sivun oikealla puolella on kohta, johon pystyy kirjoittamaan mitä tässä kuussa aikoo tehdä. Pidän siitä, että ensimmäiseksi näkee koko kuukauden liikuntapäivät ja sen mitä milloinkin aikoo tiettynä päivänä harrastaa. Miinuksena, että tila on aika pieni. Itse harrastan juoksua neljä-viisi kertaa viikossa, enkä oikein tiedä miten saan pieniin ruutuihin mahtumaan lenkin pituuden, ajan, kalorit ja nopeuden… Tässä yksi syy siihen miksen ole vielä ehtinyt aloittaa fitness-osion tuunausta. Lisäksi, jos harrastat enemmän kuin yhtä lajia, kuten minä lokakuusta alkaen, miten ihmeessä noin rajoittuneisiin ruutuihin mahtuu vaikkapa kolmen eri harrastuksen tiedot? Ellei sitten vain kirjoita lajin nimeä ja tuunaa lisätiedoille omat sivut.

Seuraava aukeama
Seuraava aukeama

Seuraavat neljä aukeaa näyttävät tältä.

Viikottainen ruoka & liikunta
Viikottainen ruoka & liikunta

Jokaisen aukeman oikealla puolella lukee ”viikkotavoitteet” ja ”muistiinpanot”. Englanniksi siis. Aukemalle olisi tarkoitus kirjata ylös maanantaista sunnuntaihin ateriat aamupalasta iltapaan sekä niiden yhteenlasketut kalorimäärät. Lisäksi aukeamalla on oma tila liikuntakirjauksille, eli mitä liikuntaa on sinä päivänä harjoittanut. Tämä muuten hiukan auttaa tuohon ongelmaan, että kaikki harjoitukset pitäisi tunkea samalle sivulle kuin kuukausiaukeama. Lisäksi sivun alaosassa on ”muut” -kohta, johon on piirretty vesipullon kuva ja pallurat, joita värittämällä voi seurata veden juontiaan päivässä. Tämä on kätevää, itse unohdan juoda tarpeeksi päivän mittaan.

Joka kuukauden viimeinen sivu pitää sisällään ns. edistyssivun, jossa on oma paikka edistysselfielle. Lisäksi sivulla vastataan kysymyksiin: ”Miten sujui?”, ”Miltä tuntuu?”, ”Mikä ei mennyt hyvin?”, ”Mikä motivoi minua?” ja ”Mitä voin tehdä eri tavalla?”. Sivun vasemmassa alalaidassa on myös kohta, johon merkataan kuinka monta tähteä itselleen antaa kuukauden suorituksestaan.

Kuun viimeinen sivu vasemmalla
Kuun viimeinen sivu vasemmalla

Kaiken kaikkiaan sanoisin, että Happy Plannerin Fitness-osio on näppärä kokonaisuus sinulle, joka haluat selkeästi kirjata liikuntatavoitteesi ylös. Ja mikä parasta, sivuja voi tuunata mieleisekseen!

Kalenterimaniaa kaikille!

-Heidi-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *