Hilirimpsis!

Miten moni on menossa Leimailutaivas & Helmiplaneetta-tapahtumaan Vantaalle 8.10?

Tänä vuonna Kalenterimania on mukana järjestämässä mm. kalenterituunaus-pajoja ja levittämässä ilosanomaa plannerikoristelusta eli siellä nähdään!

lt_hp_2016_syksy_vaeri

Jos mietit mielessäsi ”eli mikä Leimailutaivas & Helmiplaneetta-tapahtuma?” niin jatka lukemista!

Mikä:
Leimailutaivas & Helmitaivas-messut on TaavaNaisen perustama tapahtuma koruilijoille ja paperiaskartelijoille. Siellä myydään materiaaleja mm. kortteiluun, skräppäilyyn, koruiluun, plannerointiin yms.

Ohjelmassa on esimerkiksi työnäytöksiä sekä pajoja, joihin voi osallistua korvausta vastaan sekä myös mahdollisuus päästä hipelöimään sekä ostamaan materiaaleja ja työvälineitä, joita kauppiaat tarjoavat valikoimissaan.

Miksi:
”Messujen tarkotus on nähdä kasvot nettikauppojemme takaa ja tavata muita alan harrastajia hukkumatta isoille kädentaitomessuille. Messut eroavat muista messuista sillä, että siellä myydään lähinnä vain materiaalia tekemiseen, ei valmiita tuotteita. Helmiplaneetta syntyi tähän rinnalle kolmansien messujen kohdalla, koska suurin osa askartelijoista tykkää kaikesta kauniista ja näin ollen korut ovat ikään kuin sopiva jatkumo. Rakkaudesta leimailuun ja koruiluun, järjestetään tapahtuma uudelleen ja messuista on tullut jo perinne.” Taavanainen.com

Milloin:
8.10 klo 11-17

Missä:
PUISTOKULMA
Talkootie 4
01350 VANTAA

Mistä liput:
Liput voi ostaa ovelta.
Päivälippu 8€
Iltapäivälippu klo 14 alkaen 5€

Lisätiedot:
http://www.taavanainen.com/pages/leimailutaivas-ja-helmiplaneetta.php

https://www.facebook.com/events/573219032862463/?ti=cl

Tulkaahan kaikki moikkaamaan!

~ Allu

2 comments on “Leimailutaivas & Helmiplaneetta-tapahtuma”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *