kalenterimania

Pyysimme jäseniä kertomaan ihanan/ mukavan muiston/ ajatuksen liittyen Kalenterimania ryhmään tai esimerkiksi johonkin jäseneen. Tässä tulee osa niistä. Nämä on syitä miksi me rakastamme Kalenterimaniaa.

 1. Yhtä isoo perhettä
 2. Uusi, ihana tapa toteuttaa itseään innostavassa seurassa
 3. Ihanat ihmiset ja rento meininki
 4. Mukavaa on aina katsella kuvia toisten kauniista tuunauksista. Taiteiden yön miittikin oli mukava – olen välillä tuntenut itseni DIY-kalenterin kanssa outolinnuksi kun niin monilla on erilaisia brändikalentereita, mutta miitissäpä tuli vastaan toinenkin DIY-kalenteri
 5. Tää ryhmä piristää aina päivää oli itsellä millainen mieliala tahansa
 6. Olen saanut paljon inspiraatiota ja ideoita muiden kuvista ja kalentereista, lisäksi happymail oli aivan mahtava juttu kun siihen kesällä kerran osallistuin!
 7. Se yhteys mikä on ja mikä ei katoa vaikka ryhmä kasvaa vauhdilla
 8. On ollut ihana ilahduttaa muita postilla, ja ilahtua itsekin. Ryhmän kautta minulle aukeni kokonaan uusi harrastus josta on ollut paljon iloa. Ryhmä on myös mukavan iloinen ja positiivinen, sekä muita tsemppaava paikka
 9. Tässä ryhmässä on vielä pakko käydä viimeiseksi peiton alta, ennen kuin nukkumatti saapuu
 10. Positiivinen,ilonen, innoittava, täynnä ihania ideoita oleva ryhmä
 11. Paras muistoni oli liittymiseni, avulias ja sydämellinen ilmapiiri, jossa Mira J. ja koko suuri ”kalentermafia” toivotti tervetulleeksi. En olisi uskonut, että näin hyvää fiilistä on missään ryhmässä. Myyjätkin kuuluvat ryhmään. Asioita googletetaan jopa toisille. Paras muistoni on ilmapiiri ja nämä ihanat ihmiset
 12. Ryhmästä saa aina hyviä vinkkejä ja selittämättömän tarpeen ostaa lisää kalenterikamoja
 13. Aloittelevaa kalenterintuunaajaa autetaan ja annetaan vinkkejä, oli sitten pulma millainen tahansa
 14. Ihania ihmisiä ryhmä pullollaan!! Ilta vierähtää aina pitkälle, kun lueskelen täältä juttuja ja katson kuvia
 15. Vinkit mitä täällä jaetaan! Ja lämmin yhteishenki ja vilpittömät kehut
 16. Mahtavaa inspiraatiota ja uusia näkökulmia, sekä mukavaa jutustelua aiheesta ja vähän sen ulkopuolelta
 17. Olen saanut todella paljon ideoita täältä. Jokainen osaa tuunaa kalenterissa omanlaisekseen
 18. Se että löysin ylipäätään tämän ryhmän on parasta. Ja inspiraatio
 19. Täällä ei ole kertaakaan ollut mitään riitelyä, mitä ikävä kyllä monessa fb-ryhmässä on!
  Kiitos kaikkien kuvien kalenterikuume kasvoi ja nyt on vino pino jos jonkinlaista päivyriä. Planner peace ei ole vielä tullut
 20. Mulle tää ryhmä on jotain ihan erilaista mihin oon fb:ssa tottunut. Rento ja innostunut ilmapiiri,mutta kuitenkin elämänmakuinen ryhmä missä jaetaan ilot ja harmituksetkin. Ideat ja vinkit, mitä täällä jaetaan on ihania piristyksiä. Kalenterin ostosta Mira R:lta jäi lämmin ja hyvä fiilis
 21. Kun liityin tähän ryhmään, ajattelin että saisin ehkä jotain inspiraatiota ja ideoita täältä. Ja sitten tämä homma aukesi eteeni, ja olin ensin että Ei.Voi.Olla.Totta. Nää ihmiset elää näin joka päivä! On siis muitakin kuin minä! Olen saanut inspiraation lisäksi niin paljon kannustusta omiin räpellyksiini, että en ikinä missään. Kaiken tämän lisäksi täällä on Ihmisiä. Siis isolla iillä
 22. Kun löysin plannerit, niin liityin pariin eri kalenteriryhmään. Sitten huomasin, että eräs opiskelututtu on myös ryhmän jäsenenä. Ruettiin juttelemaan enemmän, ja nyt ollaan tutustuttu toisiimme paremmin. Viime viikolla käytiin leffassa ja syömässä porukalla. Planneroinnin kautta voi siis saada uusia kavereita, mikä on ihana ja tärkeä asia, koska miulla ei kamalasti kavereita ole
 23. Ihania vinkkejä ja apua saa heti jos tarvitsee
 24. Vertaistuki, ihanat ideat ja kuvat, inspiraatio, off topic keskustelut ja niissä toisten tsemppaaminen ja iloitseminen toisten mukana … kerta kaikkiaan upea ryhmä … listaa voisi jatkaa loputtomiin ja allekirjoitan jokaisen edellisen kommentin
 25. Löysin itseni tänne HP:n oston jälkeen ja edelleen olen sitä mieltä, että ryhmä on poikkeuksellinen – ihania muita kalenteriaddikteja, joilta saa rajattomasti inspiraatiota, ja tämä yhteishenki, kuin olisi tullut kotiin
 26. Olin (ja olen edelleen) vasta aloittelija kalenterituunauksessa, kun liityin ryhmään. Mä ajattelin, etten uskalla mitään kommentoida, mutta toisin kävi. Pulinapalstasta on tullut tosi tärkeä osa mun jokapäiväistä elämää ja pyrin päivittäin sitä seuraamaan. Kaikki vain ja ainoastaan sen takia, miten hyvä henki täällä on.
  Mä olen saanut tämän ryhmän myötä 1500 uutta ystävää ympäri Suomea
 27. Kokonainen uusi maailma aukesi tämän ryhmän myötä
 28. Täällä jokainen saa olla oma itsensä, hyvänä ja huonona päivänä. Nauretaan ja lohdutetaan henkilökohtaisissa asioissa. Kaikkien kalenterit ovat upeita ja ketään ei moitita. Ylläpitäjät ovat ”samalla” tasolla kuin muut. Kaikki tietävät ketkä ylläpitoon kuuluu mutta heidän käyttäytymistä ei sitä huomaa. Maailman paras porukka
 29. Kesällä oli kiva tavata samanhenkisiä ryhmän jäseniä miitissä
 30. Se että porukkaan on päässyt niin jouhevasti ja yhteishenki on loistava, liian monella fb sivulla kränätään ja dissataan toisia. Täällä yleisilme on AINA positiivinen
 31. Saanu paljon vinkkejä ja ideoita, sekä nähnyt aivan mielettömiä tuunauksia mistä saa inspiraatiota
 32. Ihanan positiivinen ryhmä, ihana kuukausittainenn happy mail-ylläri, pariinkin ylläpitäjään liittyy kivoja muistoja (tiätte ketä ootte) Parasta on se, että on löytynyt näin monta samaa harrastavaa samaan ryhmään ilman kateutta
 33. Tässä ryhmässä näkee kaikkea niin suloista ja ihanaa, että on vaikea pysyä nahoissaan
 34. Ihanaa vertaistukea, kun yksin touhuaa täällä kaukana kaikesta ja tosi hyviä tyyppejä ryhmä pullollaan
 35. Ihaninta on ollut huomata että kalentereihin hullaantuneita on itseni lisäksi näin paljon! Ajattelin aikaisemmin että oma duunaus haluni ym liittyy vaan jotenkin omaan perfektionistiseen luonteeseeni kunnes ymmärsin että tämä voikin olla harrastus
 36. Täällä saa ihania vinkkejä ja ideoita. Lisäksi voi rohkeasti kysyä ihan mistä tahansa asiasta mikä liittyy kalentereihin
 37. Täältä saa ihania ideoita ja inspiraatiota! On myös ollut hauska nähdä että tämä ryhmä yhdistää ihmisiä niin paljon
 38. Sillonkuin liityin ja kyselin vähän juttuja uus ku oon näissä hommissa ni mut otettiin ihanasti avosylin vastaan kui vanhat kaverit. Ihan parasta
 39. Tässä ryhmästä saa paljon hauskoja ja innovatiivisia ideoita! Lisäksi ryhmässä on tarttuva ja positiivinen tekemisen meininki
 40. Ryhmässä ei tarvitse miettiä mitä viitsii kysyä, ihanasti saa apuja mihin vain. Ja ihanista kuvista inspiraatioita omiin juttuihin
 41. Täältä saa inspiraatiota ja piristystä arkeen. Oikea hyvän mielen ryhmä, kertaakaan en ole törmännyt negatiiviseen kommentointiin, vaan kaikkia kannustetaan ja autetaan
 42. Tää ryhmä saa pään ihanasti pyörälle
 43. Täältä saa lähes joka päivä uusia ideoita kalenteriin, eikä morkata vaikka joskus kyseleekin vähän ”tyhmiä”
 44. Tää ryhmä on antanut mulle paljon inspiraatiota. Sekä sen ilon huomata että meitä tuunaajia on muitakin kuin itse
 45. Ihana positiivinen ryhmä. Täällä voi kertoa ne surut ja huoletkin.. kuin myös iloiset asiat. Tämä on varmasti paras ryhmä facessa, koska en koe että mua ois mollattu, kiusattu ja aina saan vastauksen hassumpinkiin kysymyksiin. Nyt tiedän jo että kun puhutte Kikistä (ei se ei ole koira tai ihminen ), tai HP( joo ei oo tietokone…), tai CD ( tämäkään ei liity musiikin kuunteluun millään tavalla) niin tiedän mistä puhutaan… ja huom.. tässä ryhmässä uskaltaa kysyä.. ja kysymyksiin saa vastaukset. Mii Laik. Tiesittehän että ryhmä ei olisi mitään ilman fantastisia ylläpitäjiä, sekä jäseniä. Inspiroiva ryhmä
 46. Tää ryhmä on niin ihana. Autetaan ja neuvotaan. Täälä voi oikeesti olla innoissaan tarroista, teipeistä, papereista yms. Muuten kun kukaan ei oikein ymmärrä mua, mut te ymmärrätte. Onneks löysin teiät
 47. Tosi ihana ryhmä ja varsinkin ihania ihmisiä! jutut aina positiivisia ja jos on ongelma niin porukka auttaa aina. inspiraation löhde kerta kaikkiaan
 48. Arki on parantunut tämän ryhmän ansiosta huomattavasti! To Do -listat ei yksinkertaisesti ole enää mun kalenterissa masentavan näköisiä
 49. Kalenteriasioissa ei ole enää paluuta menneeseen.. Tämä kauniiden viikkosuunnitelmien ja näkeminen innostaa koristelemaan ja kokeilemaan uusia juttuja
 50. Oli kivaa huomata ettei ole ainoa joka on ”kalenterin orja”
 51. Mulla kalenterihurahdus alkoi kalenterimanian kautta
 52. Täältä löytyy mahtavia vinkkejä ja ihana on nähdä myös muiden taidokkaita juttuja
 53. Täällä on aina kiva, tsemppaava ja aktiivinen meininki. Oisin jo lähtenyt facebookista, mutta löysinpä sitten tämän ryhmän
 54. Näin jutun lehdessä ja liityin ryhmään. Innoissani hehkutin kavereille, että nyt on niin mun juttu löytyny ja kummasti innostus tarttui myös kaveriin Lauraan
 55. Ilahduin suuresti, kun löysin samaa harrastavia ihmisiä joilta saa uutta intoa ja erilaisia ideoita rakkaaseen harrastukseen
 56. Koin heti alusta alkaen olevani tervetullut tähän ryhmään. Ihanaa porukkaa
 57. Ensimmäisenä tulee mieleen positiivisuus. Tämä ryhmä tuo tavalliseen arkeen positiivisuutta, iloa, kaunista ja hauskaa. Edellämainittuja asioita kun ei elämässä voi olla koskaan liikaa
 58. Minä pidän myös uusien ideoiden määrästä mitä ryhmän kautta on saanut, se on ollut ehkä parhainta. 🙂 Varsinkin kun jaetaan paljon kuvia ja kaikilla erilainen tyyli, niin aina löytyy itsellekin jotain uutta
 59. Positiivinen ja avoin ilmapiiri! Myös kevään miitti Turussa oli mieleenpainuva
 60. Aktiivinen ryhmä, jossa löytyy jokaiselle jotakin

Tässä oli tosiaan vain pieni osa niistä ihanista kommenteista mitä ryhmään sateli. Kun kirjoitin tätä postausta niin kyllä ihan silmät kostuivat. Sanat puhukoot  puolesta, Kalenterimania on aika jees paikka. Ihan kaikessa!

Kalenterimanian ylläpito haluaa nyt kiittää jokaista jäsentä! Ilman teitä tästä jutusta ei tulisi mitään näin suurta ja maailmaa mullistavaa. Te olette se syy miksi meidän ryhmä on ihana ja ihan paras! Kiitos!!

Kalenterimafia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *