Kuinka moni täältä käyttää Pinterestiä? Heh, ilmeisesti aika moni. Nyt myös meidät on mahdollista löytää Pinterestistä!

pinterest-tili

Niille, jotka eivät tiedä, Pinterest on ilmoitustaulutyyppinen jakopalvelu, jossa voi jakaa linkkejä ja kuvia. Sinne on rekisteröidyttävä ennen kuin kuvia voi käydä katselemassa ja tallentamassa. Sieltä on mahdollista löytää kuvia ja ideoita liittyen melkein mihin tahansa asiaan ja kalenterituunaukseenkin liittyen löytyy superlaajasti kaikkea! Ja Kalenterimanian sivulta löydät helposti yhteen kerättynä monia ihania ideoita ja printattavia.

bujo

 

Kalenterimanian sivulta löydät printattavia tarroja jaoteltuina eri teemojen mukaan, kuten Daily, Flower and Outdoors ja Seasonal printables. Sieltä löytyvät taulut mm. Bullet Journailulle sekä Travellers Notebookailulle. Taulun nimet ovat englanniksi muiden käyttäjien mieliksi, mutta myös englantia osaamaton löytää sieltä varmasti paljon ideoita ja printattavia.

bujo1

 

Meidät löytää helposti kirjoittamalla hakukenttään Kalenterimania ja klikkaamalla sitten tuloksista löytyvää logoamme. Näin pääsee näkemään kaikki taulut ja seuraamaan koko sivua tai valitsemiaan tauluja. Sivuille tulee koko ajan lisää tauluja sekä sisältöä, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, seuraamassa ja tykkäämässä!

Joko sinä olet Kalenterimanian Pinterestin seuraaja?

~Allu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *