dsc_0756

Sain viikko sitten kiiltävän mustan tekonahkaisen Traveler´s Notebookin. Oli tätä odotettu! Kun tilasin oman TN:n, tiesin etten halua sen näyttävän uudelta, kauniilta ja kiiltävältä. Halusin TN:n olevan ryppyinen, kulunut mutta kaunis! Katsoin videoita kuinka nahkaisia Traveler´s Notebook kansia rullaillaan ja näin saadaan nahkasta kuluneen näköinen, pehmoinen ja ryppyinen.

Tässä video, joka sai minut rakastumaan rullailluun ja siihen lopputulokseen.

TN:n rypyt on ainoita paikkoja joissa tämä nainen haluaa nähdä typpyjä.

Tässä kuvia miltä TN:n näytti ennen rullailua ja lisäksi kuvia rullailuista. Rullailin kansia puolisen tuntia ja ei siitä tullut niin ryppyinen kuin olisin toivonut. Taidan jatkaa rullailua ja Notebookin ”pahoinpitelyä”.

dsc_0766

dsc_0757 dsc_0759 dsc_0760 dsc_0761

Tässä kuvia lopputuloksesta, kevyesti ryppyisestä ja pehmoisesta TN:stä. Jokainen varmasti näkee, ettei ryppyjä ilmestynyt ihan kauheasti. Eroa on mutta ei mielestäni huomattavaa. Jatkan siis muovailua.

dsc_0765 dsc_0768

Myöhemmin on tulossa juttua miten tätä Traveler´s Notebookia tulen käyttämään ja miten sen koristelen. Palaan pian!

Hei, te joilla on TN haluatteko sen olevan ryppyinen, pehmoinen ja kulunut vai suojaatteko sitä kaikilta kolhuilta ja naarmuilta?

Krista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *