Olen vaihdellut vihkoja, niiden järjestystä ja muuta sisältöä tiuhaan tahtiin koittaessani löytää tähän hetkeen sopivaa kokonaisuutta.

Nyt on viimein sellainen olo, että olen löytänyt oikeasti toimivan kokonaisuuden, ja jaan tämän nyt teille.

Melkein kaikki tässä on itse tehty. Vihkoja on vielä hyllylläkin odottamassa, kun innostuin yksi ilta väsäämään useamman. Vihot olen tehnyt ompelemalla ompelukoneella keskeltä. Samoin muovitaskut jotka on tn:n lopussa.

 

img_20160928_1924501

Ensimmäisenä on shaker, jonka toisella puolella on muovitasku.

img_20161009_1632081

Shaker on tehty muovitaskusta, apuna roller liima sekä washiteippiä. Sisälle laitoin kaikkea: hilettä, kimaltelevia palasia, koristeita ym. mitä laatikon pohjalla oli. Keskelle liimaa, että pysyvät oikealla puolella, ja yläosaan washia.

Tämän jälkeen on ”get shit done” vihko 😀 Tulostin siihen sivut täältä.

img_20161009_1631511

Tätä olen käyttänyt mm. koulun toimintapäivän suunnittelussa, sekä lapsen synttärisuunnitelmiin. Kätevä lisä niille päiville, jolloin on paljon suunniteltavaa ja muistettavaa.

Koulun alettua mukana kulki kalenterivihko, mutta totesin että kolme eri ”työvuoroa” joka päivälle, toimintaterpiat, muut tapaamiset ym., niin käytän kalenterina edelleen A5 kansiin siirrettyä Happy planneria, ja sitten enemmän sunnittelua vaativat päivät suunnittelen tähän.

img_20161009_1631361
Muovitasku ja töherrysvihko

Muovitaskussa kulkee sekalaisia tarroja, vähän mielialan mukaan. Nyt on ollut sen verran juhlia sun muuta, että siellä on kupppikakku, pöllöjä ja sydämiä.

Töherrysvihkoon piirtelen  muuten vaan tuherruksia, tatskasuunnitelmia (vaikken hyvä piirtäjä olekaan, mutta luonnostelen ideoitani), sunnittelen huoneiden järjestyksiä kun sisustuskärpänen pääsee puremaan ym ym ym.

 

img_20161009_1617101
Töherryvihossa mm. tatskaluonnoksia/suunnitelmia
img_20161009_1617221
Aliexpressistä ostettu suljettava muovitasku

Tässä muovitaskussa kulkee mukana tarroja, toisella puolella tarroja sekä washisamplet.

 

img_20161009_1617441

Sekalaiset listat ovat kulkeneet mukana alusta asti, ja kulkevat varmasti aina. Sinne listaan mm. unelmataloa, viljelykset, migreeenipäiväkirjan, kuntoilupäiväkirjan, blogi-ideat, sekalaiset muistiinpanot ja ideat ym ym ym. Kunnon brain dump. Tänne listaan myöskin muistiinpanoja esikoisesta ja hänen toimintaterapiastaan, vinkkejä, muistiin kaikkea mikä tarvitsee seuraavassa paikassa muistaa ym ym ym. Hänellä on niin paljon kaikkea muistettavaa ja huomioitavaa, että kaikkea ei muuten muista millään.

img_20161009_1618261

img_20161009_1618381
Itsetehtyjä muovitaskuja sekä päiväkirja

Päiväkirja on myöskin kulkenut mukana kokoajan. En kirjoita siihen päivittäin, vaan parin kertaa viikossa. Välillä useamminkin. (Kyllä, vaikka kiirettä onkin niin omaan melko tylsän elämän 😀 )

img_20161009_1621341

Sivut olen värittänyt vesiväreillä, osan kokonaan, osan eri väreillä ”tuhrimalla”. Tässä on tarrat vähemmällä käytöllä, enemmänkin käytän washeja ja teippailen sivuille muistoja päivistä, kuten esim. kuvassa näkyvän teatterilipun.

img_20161009_1622061

Kirjanmerkkeinä toimivat nauhoilla koristellut klemmarit, sekä ihanan Miran ohjeella  tehty rusettikirjanmerkki <3 Näihin jäi koukkuun, ja niitä löytyykin hyllyltä jo kuusi. Koukuttavaa puuhaa ja ihanan helppo ohje.

 

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *