dsc_1281

Ostin hiljattain ihanan Color Crush Traveler´s Bookin eräältä Kalenterimanian jäseneltä. Sain sen maanantaina ja heti oli siirrettävä kaikki vihkot mustasta Chunky Mate:sta, walnut (ruskea) Color Crush TN:ään. Mukaan pääsi myös puna-valko-pilkullinen jouluvihkoni. Vihko oli alunperin ruskeaa pahvia ja siis perus Traveler´s Notebook kokoinen vihko. Päällystin vihkon pilkullisella askartelupaperilla. Pyrin säilömään tähän vihkoon ainakin kahden vuoden joulut (2016-17).

dsc_1282 dsc_1283

Kun vihkon avaa tulee niin sanottu kansisivu. Kirjoitin tektsin, koristin tarralla sekä pilkullisella washilla.

Have Yourself A Merry Little Christmas

Sitten alkaa lahjasivut. Jokaiselle lapselle omistin yhden kokonaisen sivun kaksipuolisesti. Ensimmäiseksi kirjoitin lapsen toiveet, asioita mistä hän tykkää ja toiselle puolelle sivua kirjoitin joulusukan täyteideoita sekä lahjoja joita olin jo hankkinut tälle kyseiselle lapselle. Kolmen lapsen lahjatoiveiden ja ostoslistojen jälkeen vuorossa oli perhe. Tälle yhdelle sivulle tulen kirjoittamaan mitä suunnittelen ostavani äidilleni, isälleni, sekä miehelleni.

picmonkey-image dsc_1288

Perheen lahjalista-sivun jälkeen vuorossa on Cookie list, eli lista ystävistä sekä läheisistä joita muistan joko kortilla tai /- ja pienellä lahjalla. Tällä sivulla on lehdestä leikattu kuva piparipurkista joka on kiinnitetty Tip-In menetelmällä.

Sivujen koristelussa olen käyttänyt mustaa kynää, erilaisia jouluun soveltuvia washiteippejä, tarroja sekä lehtileikkeitä.

dsc_1289 dsc_1290 dsc_1291

Kun lahjalistat on vihdoin saatu kirjattua on vuorossa lemppari reseptien vuoro ta reseptejä joita haluan kokeilla juuri tänä jouluna. Ensimmäisellä sivulla on englantilainen glögin valmistusohje ja seuraavalla perinteikäs riisipuuro-resepti. Glögi-resepti on lehdestä leikattu ja riisipuuro taas on Prismasta ostettu postikortti. Suloinen mielestäni!

dsc_1294

Reseptien jälkeen tullaan vihkon tärkeimpään osioon (mielestäni!), muistelmat. Tulen kirjoittamaan tänne erilaisia muistoja joulunpyhien aikaan. Mielessä on ainakin kirjoittaa ne parhaimmat joulumusiikit, joulukirjat, jouluelokuvat, lahjat ja paljon muuta.

Kun muistot on kirjattu, niin merkkaan vihkoon välisivun jossa lukee 2017 ja siitä sitten aloitetaan vihko niin sanotusti alusta, samassa järjestyksessä; lahjalistat, reseptit ja muistot.

Onko sinulla jouluvihko? Mitä se pitää sisällään?

Kaunista joulun odotusta!!

Krista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *