Unelmakalenterini toivelista

 • Nahkaiset kannet
 • Tarpeeksi iso
 • Vuosinäkymä
 • Kuukausinäkymä
 • Viikkonäkymä
 • Päivät maanantaista sunnuntaihin
 • Ihania mietelauseita, tehtäviä ja värityskuvia
 • Tilaa muistiinpanoille
 • Mahdollisuus lisätä sivuja väliin eli ehdottomasti rengaskiinnitys
 • Tarpeeksi suuret renkaat
 • Muovitaskuja
 • Täysin valkoinen paperi; ei kellertävä

Nämä kaikki asiat kun löytyisivät yksistä kansista, olisin onnellinen ja saavuttaisin varmasti sen kovasti mainostetun plannerpeacen. Lukuisista etsinnöistäni huolimatta en ole vielä törmännyt unelmakalenteriini, joten olen päätynyt hankkimaan useamman kalenterin, joita hyödynnän tarpeideni mukaan.

Ostin jo kauan sitten Ajaston Timex Spacen, johon olen joka vuosi hankkinut uuden vuosipaketin. Tykkään Timex Spacessa sen tarpeeksi isosta koosta, joka kyllä valitettavasti sitten kostautuu kalenterin painossa. Valitettavasti Timex Spacessa ei ole muovitaskuja, joita kovasti kaipaan toivelistaltani. Myös renkaat saisivat olla nykyistä suuremmat. Koska Timex Space on hyvin koruton olen haaveillut kalenterista, jossa olisi mietelauseita ja hauskoja tehtäviä. Tälläinen kalenteri tulikin vastaan, enkä malttanut olla ostamatta sitä. Se on DEMI kalenteri.

Kalenterista on tulossa oma postaus vielä myöhemmin, mutta olen muun muassa poiminut sieltä joka kuukaudelle mietelauseet, jotka kirjoitin Timex Spaceen kyseisen kuukauden kohdalle. Lisäksi DEMI-kalenterista löytyy mukavia pikkutestejä ja tehtäviä, joita myös ajattelin lisätä Timex Spaceen arkeani piristämään.

Näistä kahdesta kalenterista yhdistämällä syntyy minun unelmakalenteriani tällä hetkellä mahdollisimman lähellä oleva kalenteri. Minulla on vahva tunne, että kun parin viikon päästä pääsen Tampereelle käymään Sandyn liikkeessä, on se unelmakalenterini siellä minua odottamassa… Katsotaan kuinka käy…

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *