Vuosi 2017 on aluillaan ja on aika päivittää kalenterihylly tälle vuodelle. Paljon on uutta, mutta on siellä sentään vanha rakas traveler’s notebook edelleen.

A5 Color Crush, Heidi Swapp memory planner large, Color Crush personal, Kikki K pause medium, Diy traveler’s notebook

Syksyllä ostin Vihkokaupan Sandylta A5 kokoiset Color Crushin kannet. Ja hetkeä myöhemmin Carpe Diemin sisukset. Tämä toimii koko perheen plannerina. Työvuorot, lääkäriajat, laskujen eräpäivät, tilipäivät ym muistettavat asiat.

Viime vuoden lopulla kävin Klemmarikellarissa ja mukaani lähti personal kokoinen vihreä Color Crush. Tämä ihanuus kulkee aina laukussani mukana. Tämän kuukausinäkymässä ovat työvuorot ym. sekä esimerkiksi Kalenterimanian blogin postausvuoroni.

Heidi Swapp lähti heräteostoksena eräältä ihanalta Kalenterimanialaiselta. Tälle en ole vielä keksinyt käyttötarkoitusta, mutta pari ideaa on mielessä.

Kikki.K:n ostin myös vähän heräteostoksena, kun erään kerran Miran luona ollessani hän kysyi lähdenkö mukaan Kikki.K kimppatilaukseen kun olisi 3 planneria 2 hinnalla. Pikainen selaus sivulla ja löytyi Pause, joka suorastaan huusi minua. Valitsin medium kokoisen, joka vastaa personalia. Tämän mukana tuli kuukausiaukeamat, mutta ei viikkoaukeamia. Ihana Sandy lupasi etsiä, josko löytäisi tähän kokoon sopivat päivä/sivu insertit. Jos nämä löytyvät, niin tämä kalenteri päätyy päiväkirjamaiseen käyttöön. Joka päivälle tehtävälistoja, tapaamisia, muistoja, poikien lausahduksia..

Ja edelleen rakas traveler’s notebookini. Edelleen sen sisältönä ovat päiväkirjani, listoja, erityisten päivien suunnitteluvihko sekä Kalenterimania vihko.

Ja hups. tähän on tulossa vielä lisääkin! Chic Companylta lähti ennakkotilaukseen Heidi Swappin musta large memory planner jossa kukkia kannessa, sekä Heidi Swappin traveler’s notebook. Tuohon Swappin tn:ään ajattelin kokeilla tuota Project Me:ta. Katsotaan mitä siitä tulee.

Näistä tulee vielä ihan oma postauksensa, kunha saapuvat.

Jokohan näillä sitten pärjäisi..

 

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *