Mietin todella pitkään mikä minua inspiroi kalenterituunauksessa. Kysymykseen oli vaikea löytää mitään yksiselitteistä vastausta. Päädyinkin keräämään kaikki kalenterintuunaustavarani pöydälle omiksi ryhmikseen, eli kalenterit yhteen pinoon, toiseen washi- ym. teipit, kolmanteen tarrat jne, löytääkseni mahdollisen punaisen langan tuunaustavaroista. Voin kertoa, etten ollut itse kunnolla tajunnutkaan, kuinka paljon minulle on jo kertynyt kaikenlaista tarpeellista tarpeellista tavaraa. Tuosta tuunaustavaroiden tarpeellisuudesta voi eräs toinen tässä taloudessa asuva olla eri mieltä. Mutta palataan takaisin asiaan… Kalenterituunaustavaroiden kerääminen pöydälle toimi, sillä ensimmäiseksi kiinnitin huomioni siihen, että kalentereita oli kuin salaa kertynyt useampia, eivätkä kaikki päässeet edes lopulta kuvaan. Hyvin järkeenkäyvää, että tärkein inspiraationlähde kalenterituunauksessa on tietenkin erilaiset ja erikokoiset kalenterit, vai mitä? 😉

Toinen kalenterin tuunaustavaroiden joukosta erottuva ryhmä oli teipit. Niitä on kuin salaa ja varkain ehtinyt kertymään useita, vaikka kalenterimanian alkuvaiheessa ajattelin, etteivät ne ole lainkaan mun juttu. Teippirullat eivät tällä hetkellä pääse lainkaan oikeuksiinsa, enkä rehellisesti sanottuna edes tiedä millaisia teippejä minulla. Täten lupaan pyhästi hankkia niille sellaisen säilytysrasian, missä ne pääsevät oikeuksiinsa ja tulevat paremmin käyttöönkin, ettei vaan käy niin, että inspiraatiolähteeni pääsee ehtymään ja kalenterimaniani sitä myöten lopahtamaan.

Piia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *