Color Crush A5, Heidi Swapp Memory Planner large, Color crush personal, Kikki K pause medium, diy tn, Heidi Swapp tn, diy tn

”Nyt kun olen kokeillut muutamaakin kalenteria ja löytänyt mistä pidän, niin voinkin tyytyä kahteen kalenteriin tälle vuodelle” Juu ei! Kaikkea ihanaa tulee kokoajan markkinoille. Uudenlaisia viikkoaukeamia, kansia jotka suorastaan huutaa nimeäni, kaikenmaailman ihanuuksia. ”tämä oisi hyvä tähän tarkoitukseen, tästä tulisi hyvä koulukalenteri, tämä näyttäisi täydelliseltä tämän kanssa” huomaan ajattelevani ihan liian usein.

Vuosi lähti käyntiin 3 kalenterin kera. Tai no, kahden kalenterin ja traveler’s notebookin. Ajattelin näiden olevan enemmän kuin tarpeeksi.  Yksi perhekalenteriksi, yksi kulkee laukussa ja traveler’s notebookiin kaikki listat. Laatikossa on odottanut käyttöä ensimmäinen tekemäni traveler’s notebook.

 

Sitten tuli Kikki k:n ale. No, kyllä tähän nyt yksi vielä mahtuu. Sopivaa sisusta ei löytynyt, joten nyt vaihtelen personal koon kalenteriin kansia vihreän Color Crushin ja Kikki K pausen välillä mielialan mukaan.

Traveler´s notebookiin olen myöskin tehnyt kahdet vaihtokannet. Sisus pysyy silti samana.

Personal kokoinen kalenteri (tällä hetkellä Kikki k kansilla, sekä diy traveler’s notebook kulkevat aina mukana

 

Sitten tulikin Heidi Swappin uutuudet. Ja siellä suorastaan huusi minua large kokoinen memory planner sekä travelers notebook. Kuinka ollakaan, pian oli Chic Companyn paketti matkalla. Heidi Swappin traveler’s notebook sai uudet sisukset itsetehdyistä vihoista, ja mukana tullut kalenterivihko odottaa laatikossa. Vihkoihin laitoin project me tyyliset vihot, joihin kerään ideoita, ajatuksia ja listoja itsestäni, perheestäni, kodista, avioliitosta ym.

 

Vaikka kalenterihyllyni onkin räjähtänyt käsiin, on se täydellinen. Ja nyt on oikeasti olo, ettei sieltä puutu mitään. Vaikka olenkin uutuuskalentereiden kuvia selannut, ja muutaman ihanankin siellä nähnyt, olen saanut hillittyä itseni ja jättänyt ne kauppoihin. En tarvitse, minulla on nyt kaikki mitä tarvitsen, ja kaikella on paikkansa hyllyssä ja käytössä. Ensi vuodellekin on pari ideaa jo sekä sivut odottamassa, joten toivottavasti saan hillittyä itseni jatkossakin (tässä kohtaa Mira varmasti tippuu tuolilta nauraessaan…)

 

Montako kalenteria sinun hyllystäsi löytyy?

-Sanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *